ESL Junior language courses Edinburgh summer campus 12 17

Edinburgh Academy (12-17)

Edinburgh Academy (12-17)

Gör en språkresa till Edinburgh och du kommer att få uppleva en spännande erfarenhet utomlands! Vår partnerskola, som grundades 1824, var förr en internatskola för pojkar, men är numera en helt vanlig skola för flickor och pojkar med högkvalitativa kurser i engelska. Den ligger ca 2 km från centralstationen Edinburgh Waverly och omfattar 30 moderna klassrum på campus, liksom matsal, allrum, datorrum och utmärkta planer och faciliteter för idrott. Wi-Fi finns att tillgå gratis. Varje grupp har maximum 15 deltagare, vilket betyder att läraren kan fokusera på varje enskild student och ge dynamiska och stimulerande lektioner.

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Edinburgh Academy (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Läge ii hjärtat av Edinburghs centrum
  • Helt nya boendealternativ
  • Flera roliga aktiviteter tillgängliga för att lära känna och ha kul med dina kurskamrater

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Italien
      Israel
      Ryssland
      Spanien
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

esl residence edinburgh academy

På ett modernt residens, byggt för studenterna vid Edinburghs universitet, och som ligger ca 15 minuter till fots från kurscentret, möter du en mycket trivsam miljö och bekväma installationer. I en lägenhet med 4 till 6 sovrum, bor du i eget rum med privat badrum och delar kök och det stora allrummet med dina lägenhetskamrater. Alla måltider under vardagarna intas på skolan. Under veckosluten levereras frukost till residenset och studenterna får måltidskuponger eller lunchbox för lunch och middag.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)