ESL Junior language courses central residence campus summer program 13 17

Central Résidence Campus (13-17)

Central Résidence Campus (13-17)

Med sina rymliga klassrum, sin stora matsal, sin soliga terrass med utsikt över Alperna och med sin inomhusbassäng, är vårt campus i Leysin en dröm för våra unga deltagare. Dessa bor på plats i bekväma rum med alpin charm och har väl tilltagna utrymmen för avkoppling och för trevliga stunder tillsammans med sina nya, internationella vänner. Centret ligger på 10 minuters promenad från Leysins centrum, nära ett flertal affärer och ett brett utbud av olika sporter för alla smaker. Idealiskt för att utnyttja maximalt de olika fritidsmöjligheterna som denna välkomnande semesterort erbjuder! Anmärkning: - Under sommaren välkomnar kurscentret också yngre deltagare, åldrarna 8 till 14 år. Aktivitetsprogrammen för 13- till 17-åringar, organiseras separat. - Kurscentret välkomnar också deltagare under våren och hösten. Under dessa perioder finns det dock bara en åldersgrupp (8 - 17 år) för aktivitetsprogrammet.

Pluspunkter

 
Central Résidence Campus (13-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
8 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

Residence Le Central Alpadia Leysin accommodation gallery

Deltagarna bor i bekväma fyrbäddsrum, dekorerade i alpin stil, på själva kurscentret. Varje rum har eget badrum, TV och telefon. Varje deltagare har sitt skrivbord och sin garderob. Sängkläder och handdukar tillhandahålls. Måltiderna intas i den stora cafeterian på centret tillsammans med de andra internationella studenterna. Och för att koppla av har du tillgång till inomhusbassängen och spelrummet. Lärarna i franska bor på plats för studenternas trygghet och trivsel.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)