ESL English St Giles International Vancouver

St Giles International

St Giles International

Det är i den livliga stadsdelen Coal Harbour som du kommer att studera engelska. Alldeles nära Granville Street och Robson Street ligger vår partnerskola i en modern byggnad, vars fjärde etage är speciellt inrett för studier: 17 bekväma och ljusa klassrum, en datorsal som samtidigt tjänar som bibliotek och gratis internet via Wi-Fi finns att disponera. På rasterna och under lunchpausen kan du träffa dina vänner i studentloungen, där snacks och varma måltider serveras till fördelaktiga priser, för att äta en bit och prata i lugn och ro över en kopp kaffe, om du inte föredrar att njuta av strandpromenaden på ett par steg från skolan.

Pluspunkter

 
St Giles International
1 / 10

Pluspunkter

  • Välkomnande och professionell skola
  • Perfekt läge i ”Downtown” och på några steg från havet
  • Utmärkt akademiskt rykte
  • Kurser i affärsengelska på heltidCafeteria som serverar varma måltider

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Japan
      Colombia
      Mexico
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Drömchansen att få leva som en riktig kanadensare! Familjerna är omsorgsfullt utvalda och uppdelade i tre kategorier: värdfamilj ”standard” bor cirka 45 – 60 minuter från skolan och erbjuder enkelrum med delat badrum och halvpension, värdfamilj ”superior” erbjuder privat badrum. Du kan även välja endast frukost på begäran. Att bo i en värdfamilj är ett fantastiskt sätt att lära känna den kanadensiska lilvsstilen och att praktisera engelska i en vänlig miljö. Reser du med en vän, är tvåbäddsrum gynnsammare ekonomiskt.

Residens APT Living (från 19 år)

ESL Languages APT Living residence ILSC Vancouver

Detta residens är fördelaktigt ur kostnadssynpunkt och beläget ca 30 minuter från skolan med buss. Du bor i ett litet rum utrustat med en bäddsoffa/säng, ett eget badrum, ett skrivbord, mikro, kylskåp och TV. Residenset har en tvättstuga som betalas med kort och gratis tillgång till internet i loungen. För att koppla av med de andra gästerna från hela världen disponeras en utomhuspool, ett litet gym, två jacuzzier, ett jätteschack och en minigolf. På några stegs avstånd finner du den populära stadsdelen South Granville med sina boutiquer, kaféer och restauranger.

Residens, hotell

ESL-hotel-accommodation-4

På begäran är det också möjligt att på residens eller hotell i Vancouver.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.