ESL English St Giles International Vancouver

St Giles International

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

St Giles International

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

St Giles International

Det är i den livliga stadsdelen Coal Harbour som du kommer att studera engelska. Alldeles nära Granville Street och Robson Street ligger vår partnerskola i en modern byggnad, vars fjärde etage är speciellt inrett för studier: 17 bekväma och ljusa klassrum, en datorsal som samtidigt tjänar som bibliotek och gratis internet via Wi-Fi finns att disponera. På rasterna och under lunchpausen kan du träffa dina vänner i studentloungen, där snacks och varma måltider serveras till fördelaktiga priser, för att äta en bit och prata i lugn och ro över en kopp kaffe, om du inte föredrar att njuta av strandpromenaden på ett par steg från skolan.

Pluspunkter

Watch Språkskola St. Giles, Vancouver on YouTube.
 
St Giles International
Watch Språkskola St. Giles, Vancouver on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Välkomnande och professionell skola
  • Perfekt läge i ”Downtown” och på några steg från havet
  • Utmärkt akademiskt rykte
  • Kurser i affärsengelska på heltidCafeteria som serverar varma måltider

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Drömchansen att få leva som en riktig kanadensare! Familjerna är omsorgsfullt utvalda och uppdelade i tre kategorier: värdfamilj ”standard” bor cirka 45 – 60 minuter från skolan och erbjuder enkelrum med delat badrum och halvpension, värdfamilj ”superior” erbjuder privat badrum. Du kan även välja endast frukost på begäran. Att bo i en värdfamilj är ett fantastiskt sätt att lära känna den kanadensiska lilvsstilen och att praktisera engelska i en vänlig miljö. Reser du med en vän, är tvåbäddsrum gynnsammare ekonomiskt.

Residens GEC Viva Tower (minimum 5 veckor)

Residence - Viva Tower - EC Vancouver Accommodation Gallery 872 3

Bo i dessa lägenheter som ligger på 20 – 25 minuters promenad från skolan och njut av utsikten över staden och Stilla havet ! Du får eget rum eller i tvåbäddsrum (sängkläder och handdukar igår!) och delar kök, badrum och vardagsrum med de andra gästerna. Varje lägenhet har en tvättstuga, gratis Wi-Fi och luftkonditionering. De gemensamma utrymmena städas en gång per vecka och residenset har övervakning dygnet runt. Dra också fördel av residensets gym och bastu!

Residens APT Living (från 19 år) (minimum 1 månad)

ESL-shared-appartment-accommodation-1

Detta residens är fördelaktigt ur kostnadssynpunkt och beläget ca 30 minuter från skolan med buss. Du bor i ett litet rum utrustat med en bäddsoffa/säng, ett eget badrum, ett skrivbord, mikro, kylskåp och TV. Frukost serveras i residensets restaurang. Residenset har reception öppen dygnet runt, en betaltvättstuga och gratis tillgång till internet i loungen. För att koppla av med de andra gästerna från hela världen disponeras en utomhuspool, ett litet gym, två jacuzzier, ett jätteschack och en minigolf. På några stegs avstånd finner du den populära stadsdelen South Granville med sina boutiquer, kaféer och restauranger.

Residens, hotell

ESL-hotel-accommodation-4

På begäran är det också möjligt att på residens eller hotell i Vancouver.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Vancouver language stay hero
Andra skolor i området
Vancouver
esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero
Vancouver
Kaplan Vancouver
 
ESL ILSC Education Group Vancouver
Vancouver
ILSC Education Group
 
esl-english-canada-toronto-kaplan-international-hero
Toronto
Kaplan Toronto