Gatton Park Campus 10 17 hero ESl languages

Gatton Park Campus (10-17)

Gatton Park Campus (10-17)

(07.07 - 03.08.2024)

Omgiven av nationalparken Surrey Hills Area of ​​Outstanding Beauty, strax söder om London, är denna skola idealiskt belägen för att utforska både naturen och kulturen i området. Campus ligger i en klassisk brittisk internatskola med en stor cafeteria, ett sportcenter, en pool, tennisbanor, idrottsplatser och tio klassrum. Varje klassrum är utrustat med antingen en digital eller traditionell whiteboard och rymmer upp till 15 studenter. Det finns Wi-Fi tillgängligt på olika ställen i hela skolan, och det finns tillsyn hela tiden.

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Gatton Park Campus (10-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Bo i en traditionell brittisk internatskolemiljö omgiven av den certifierat parken Area of Outstanding Natural Beauty
  • Utmärkta sport- och fritidsanläggningar som studenterna får använda under tillsyn
  • Varierat aktivitetsprogram som drar nytta av skolans vackra omgivningar, privilegierade läge och förstklassiga faciliteter

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens Gatton Park

Gatton Park Campus 10 17 school gallery 2 ESL Languages english

Beläget på språkskolans vackra campus, är detta boende det perfekta alternativet för studenter som letar efter ett säkert, lugnt och bekvämt boende. Studenterna har tillsyn dygnet runt (bortsett från fem minuters promenad till klassrummen) och kommer att placeras i ett enkel-, tvåbädds-, trippel- eller fyrbäddsrum, beroende på tillgänglighet. Varje rum är utrustat med skrivbord och garderob. Studenterna delar badrum med antingen fem eller åtta andra studenter. Sängkläder tillhandahålls och byts varje vecka. Städning sker en gång i veckan. Studenterna får alla måltider i form av en buffé i cafeterian på plats.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.