DiscoverLondon-hero.jpg
Discover London

Kings Young Adult, Sommarprogram (16-25 år)

Discover London

Kings Young Adult, Sommarprogram (16-25 år)

Kings Young Adult, Sommarprogram (16-25 år)

Denna skola ligger i det charmiga området Peckham, bara 20 - 25 minuters bussresa från stadens centrum och är omgiven av transportförbindelser och butiker. Campus ligger på ett relativt stort universitetsområde och har ett nära förhållande lärare och studenter på 1 till 12. Skolan har gott om faciliteter för att ge studenterna en rolig och aktiv inlärningsmiljö, inklusive Wi-Fi, en matplats, ett gemensamhetsområde, och tio ljusa klassrum. Varje klassrum är utrustat med en traditionell whiteboardtavla och rymmer upp till 16 elever. Observera att campus för närvarande inte är rullstolsanpassat.

Pluspunkter

 
Kings Young Adult, Sommarprogram (16-25 år)
Discover London
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett stort och modernt campus som ligger bara en kort bussresa från centrala London
  • Heldagsutflykter runt London varje tisdag ingår i kursens pris
  • Utmärkt boendealternativ nära skolan, med tillsyn dygnet runt och halvpension

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens Garden’s House

GardenHouseResidece-Kings-Young-Adults

Detta boende ligger inom en kort promenad på fem till tio minuter från skolan, vilket möjliggör en enkel och säker pendling. Studenterna placeras i enkelrum med eget badrum i en lägenhet med fem till sju andra studenter och ett gemensamt rum för umgänge. Varje rum har ett skrivbord, stol, lampa och garderob. Sängkläder tillhandahålls vid ankomsten, men studenterna måste ta med sina egna handdukar och ansvarar för att tvätta sin egen tvätt. Tvättstuga finns på plats att använda mot en extra avgift. Det finns en matsal på plats där studenterna får halvpension med frukost och lunch (lunch blir en varm måltid och ett lunchpaket på utflykter).

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.