Språkresor till Devon

Att plugga engelska i Devon innebär att du studerar i en grön kustregion i det land som det engelska språket kommer ifrån. Devon får mer solsken än något annat grevskap i Storbritannien, med många som ger det smeknamnet "den engelska Rivieran". Njut av solskenet när du vandrar längs sandstränderna, surfar på de imponerande vågorna eller provar de färska skaldjuren.

Att lära dig engelska utomlands är ett sätt att fullt ut fördjupa dig i det mest talade språket i världen. Som "lingua franca" för många ekonomiska, politiska och sociala grupper över hela världen, är engelska ett språk som är garanterat att öppna dörrar för dig i ditt liv. Din språkkurs i Devon kommer att ge dig övning i engelska i en avslappnad, naturlig atmosfär då du besöker de unika och livliga städerna som Devon har att erbjuda. Studera engelska i Devon och upptäck en annan sida till Storbritannien!

 
Språkresor till Devon
Devon
1 / 10
Se vårt urval av skolor för Engelska - Devon

Detta är en region med många kotraster. Grevskapet utmärks av en imponerande arkitektur som ingår i ett rikt kulturarv, två nationalparker, utsökt mat, och i städerna Exmouth och Exeter finns goda shoppingmöjligheter och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Enbart staden Exeter är full av överraskningar! Runt den fantastiska gotiska katedralen som lockar besökare från hela världen är gatulivet livligt. Gatorna kantas av affärer och småbutiker där man kan göra verkliga fynd.

Om du bestämmer dig för att bedriva språkstudier i grevskapet Devon så är du helt klart inne på rätt spår. Här kan du ge dig hän åt ditt personliga språkprojekt i en underbar miljö där du hittar en perfekt balans mellan lugn och ro och livligt folkliv.