esl toefl exam preparation course hero

TOEFL

Hitta den perfekta förberedande kursen för Test of English as a Foreign Language

Förberedande examenskurs för TOEFL

För vem passar TOEFL (Test of English as a Foreign Language)?

TOEFL bedömer färdigheterna i engelska hos folk som har ett annat modersmål.

 

Om du vill studera vid universitet eller arbeta i USA, kommer man att fråga efter dina TOEFL-poäng. Majoriteten av college och universitet i USA och den engelskspråkiga delen av Kanada använder faktiskt TOEFL-resultatet i sin antagningsprocess. Dessutom använder ett antal stora, internationella företag TOEFL när de rekryterar anställda med annat modersmål än engelska.

 

Vad är en förberedande examenskurs för TOEFL?

Våra förberedande examenskurser för TOEFL är utformade för att ge dig alla de verktyg som krävs för att få din examen och ta dina första steg in i den engelsktalande världen. Läroplanen i vår kurs är direkt baserad på tentamen och dina lärare kommer att förbereda dig för vad du kan förvänta dig under själva testet.

 

Nivåkrav?4 – 8 veckor

I motsats till Cambridgeexamina, är de amerikanska examina ”termometertest” som ger ett omedelbart mått på din nivå i engelska. Det finns inget föreskrivet nivåkrav att nå upp till för att klara ett TOEFL-test.

Emellertid rekommenderas, eller anses nödvändig, en förberedelseperiod för att uppnå ett bra TOEFL-poäng. 

 

Vilken är den bästa förberedande examenkursen för TOEFL?

Eftersom TOEFL-examen används i hela den engelsktalande världen, har du en enorm mängd val vilken förberedande examenskurs för TOEFL du vill ta.

Vi rekommenderar alltid att du väljer en kurs som passar både dina personliga behov och dina utbildningsbehov på ett av våra engelskspråkiga resmål. Detta kan vara på de stora avenyerna i NYC, de grönskande torgen i Toronto, de förtrollande små gatorna i Cork, eller mycket annat!


Hur börjar jag planera för min TOEFL-kurs?

Ett antal kursalternativ – som varierar i intensitet och längd – finns att välja mellan för att förbereda dig för TOEFL-examen, beroende på din målsättning (alltså de poäng du behöver uppnå).Fortfarande osäker på vilken kurs som passar dig bäst? Boka en gratis rådgivning per telefon med vårt team så hjälper vi dig.

 

Vad omfattar TOEFL (Test of English as a Foreign Language)?

TOEFL är ett flervalstest som dels är datorbaserat (Computer-Based Test: CBT), dels görs på papper (Paper-Based Test) i Europa. TOEFL CBT tar ca fyra och en halv timme. Det pappersbaserade testet tar ca tre och en halv timme. Båda består av fyra delar som utvärderar språkets alla aspekter.

 

Hörförståelse:

Den första delen av TOEFL mäter din förmåga att förstå engelska som det talas i Nordamerika avseende dagligt tal, uttryck och grammatik.

Struktur:

Den andra delen av TOEFL mäter din förmåga att känna igen det passande språkbruket för allmänt skriven engelska.

Läsförståelse:

Den tredje delen av TOEFL mäter din förmåga att förstå allmänt hållen text.

Skriftlig förmåga (TWE – Test of written English):

Den sista delen av TOEFL mäter din förmåga att skriva en text på engelska om ett specifikt ämne. Du måste kunna skapa, organisera och underbygga innehållet med användande av allmän engelska i en berättande stil. För TOEFL CBT, kan de som genomför examen och inte känner till det amerikanska tangentbordet QWERTY, välja att antingen skriva berättelsen på dator eller för hand.

 

Hur lång är en förberedande examenskurs för TOEFL?

Våra förberedande examenskurser för TOEFL är utformade för att ge dig mesta kunskap på kortaste tid. Därför kan du förvänta dig att spendera mellan 2 och 12 veckor på ditt program, beroende på dina preferenser och budget.

 

Räcker en månad för att slutföra en TOEFL?

En månad är en rimlig tid att förbereda sig för en TOEFL-examen, men kom ihåg att varje person är unik! Om du känner att du behöver mer tid för att förbereda dig, erbjuder vi längre examensförberedende kurser som du kan välja mellan.

Vilken kurs är bäst för TOEFL?

Med ESL kan du välja att bara ta den förberedande examenskursen för TOEFL, eller göra det tillsammans med en standardkurs. Ditt beslut bör baseras på dina egna personliga mål och om du vill bredda dina språkfärdigheter med allmän och kulturell kunskap i engelska.

Är TOEFL -examen svår?

TOEFL-examen används globalt som ett sätt att bedöma din nivå av engelska och bevisa det för en blivande arbetsgivare eller ett universitet. Som sådan kan det vara ganska utmanande att uppnå en hög poäng på din TOEFL-tentamen, Det är därför våra skolor står redo att förbereda dig för att nå din högsta potential.

Behöver du mer information om våra Engelska examensförberedande kurser?

Ta kontakt med oss eller ladda ned vår broschyr.


 

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero