esl ielts exam preparation course hero

IELTS (International English Language Testing System)

Hitta den perfekta kursen att förbereda dig för det internationella engelskspråkiga testsystemet.

Förberedande examenskurs för IELTS

För vem passar IELTS?

Om du planerar att emigrera eller skriva in dig på en universitetskurs i England, Australien, Nya Zeeland eller Kanada, låter the International English Language Testing System (IELTS) dig veta din nivå i engelska och uppfylla de villkor som krävs.

Vad är en IELTS-kurs?

Förberedelserna för IELTS-examen är ingen liten utmaning eftersom denna används för regerings-, anställnings- och akademiska ändamål. Kraven för att bli godkänd är mycket höga.

Våra förberedande examenskurser för IELTS  ger dig nödvändiga verktyg för att få en poäng som hjälper dig att nå dina mål. Läroplanen baseras direkt på innehållet i IELTS-examen och undervisas av våra erfarna och kvalificerade lärare för att ge dig bästa chans att uppnå din målsättning.

 

Vilken är den bästa kursen för IELTS?

Alla våra IELTS -kurser hålls i ackrediterade skolor med en omfattande läroplan, så den "bästa" förberedande examenskursen för IELTS beror i huvudsak på vad dina personliga och professionella mål är.

Oavsett din befintliga språknivå eller landspreferens, kommer ESL att ha en IELTS -kurs för dig. Kolla in vår lista över destinationer nedan eller kontakta vårt team för att ta reda på vilken kurs som är rätt för dig!

 

Hur lång är den förberedande examenskursen för IELTS?

I genomsnitt tar det cirka en månad av IELTS -förberedelser för studenter att nå sin målnivå. Vi är dock medvetna om att olika studenter har olika mål och inlärningshastigheter, så vi erbjuder kurser upp till 52 veckor på många av våra destinationer.

 

Hur kan jag förbereda mig för IELTS hemma?

Att starta dina examensförberedelser hemma innan du registrerar dig till en IELTS -kurs ger dig ett fantastiskt utgångsläge för ditt program och gör att du får ut det mesta av din studietid. Här är några tips för att komma igång:

 

  • Bekanta dig med testavsnitten och öva på dem
  • Gör det till en vana att läsa och lyssna på engelska medier
  • Spela in och lyssna på dig själv där du talar engelska
  • Notera områden som du behöver förbättra
  • Försök göra ett IELTS -övningstest

Kan jag studera för IELTS själv?

Som med de flesta examina är det fullt möjligt att studera för IELTS själv. Men, som med andra examina kommer du att upptäcka att kunskapen och erfarenheten hos en lärare kommer att göra en stor skillnad för ditt slutliga resultat. Dessutom kommer den passiva inlärningen som du upplever i ett engelsktalande land att vara praktisk när det är dags för tal- och lyssningsavsnittet i tentamen!

Hur kan jag få ett 9 -band i IELTS?

9 -bandet är det eftertraktade toppbetyget du kan få för varje steg i IELTS -examen. För att uppnå detta är det viktigt att ha en stark bas i engelska innan du börjar din IELTS -kurs så att du kan utmärka dig inom alla områden i examensprovet. Om du startar ditt program utan denna grund är att ta en längre språkkurs din bästa chans att nå denna nivå. 

Är en veckas förberedande examenskurs tillräckligt för IELTS?

Vi rekommenderar att du avsätter minst en månad till den förberedande examenskursen för IELTS för att nå ditt målband – en veckas förberedelser är inte tillräckligt för att uppnå detta.

Behöver du mer information om våra Engelska examensförberedande kurser?

Ta kontakt med oss eller ladda ned vår broschyr:

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero