esl delf dalf exam preparation course hero

Franska förberedande examenskurser

Hitta den perfekta kursen för att förbereda dig för dina officiella franska DELF- och DALF-prov

Franska förberedande examenskurser utomlands

Förbereder du dig för DELF (Diplôme d'Etudes en langue française) eller DALF (Diplôme Approfondi de langue française), internationellt erkända franska språkprov som erbjuds av det franska utbildningsministeriet? Våra franska examensförberedelser är utformade för att hjälpa dig att lyckas med dessa prov och förbättra dina franska språkkunskaper. 

Vårt team av erfarna handledare hjälper dig att uppnå dina mål. Vi erbjuder en rad franska examensförberedande kursalternativ som passar ditt schema och budget, inklusive privat handledning och gruppundervisning. 

Kolla våra skolor med examensförberedande kurser i franska

DALF-EXAMEN

DALF (Diplôme Approfondi de Langue Française) är ett officiell franskt språkprov som erbjuds av det franska utbildningsministeriet. Det är utformat för avancerade studenter i franska och bedömer deras förmåga att kommunicera effektivt på språket.

DELF-EXAM

DELF (Diplôme d'Etudes en langue française) är ett officiellt franskt språkprov som erbjuds av det franska utbildningsministeriet. Det är utformat för att bedöma studenternas språkkunskaper på olika svårighetsnivåer, från nybörjare till avancerad.

Vanliga frågor om förberedande examenskurser i franska

Vad kan du förvänta dig av våra förberedande examenskurser i franska?

Våra förberedande examenskurser i franska inkluderar:

  • Personlig coaching och övningsmaterial som hjälper dig att förbereda dig för alla de fyra färdigheterna som testats på DELF- och DALF -proven: lyssna, prata, läsa och skriva.
  • Strategier för framgång på provdagen, inklusive tidshantering och tips om proven.
  • Feedback på dina styrkor och svagheter, så att du kan fokusera på de områden där du behöver förbättra dig mest.

Hur ser proven för DELF- och DALF-examina ut?

DELF- och DALF-proven är indelade i fyra oberoende examensbevis för DELF och två oberoende examensbevis för DALF, vart och ett motsvarande en specifik svårighetsnivå. Hör- och läsningssektionerna är flervalstester, medan tal- och skrivavsnitten är mer interaktiva och kräver att du visar dina färdigheter genom olika uppgifter.

Hur anmäler du dig till DELF- och DALF-proven?

För att anmäla dig till DELF- och DALF -proven måste du hitta ett registrerat examenscenter i ditt område. Du kan hitta en lista över registrerade examenscentra på den officiella webbplatsen för det franska utbildningsministeriet. När du har hittat ett centrum kan du kontakta dem för att fråga om examensdatum, avgifter och andra detaljer.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero