junior language courses berlin werbellinsee german summer camp 10 17 esl

Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)

Lär dig tyska vid stranden av sjön Werbellinsee. Detta område, som står på UNESCO:s lista, är favorittillhåll för berlinare som vill komma ut i naturen och njuta av utomhussporter. Vår skola ligger i den 100 hektar stora, skyddade nationalparken Schorfheide och idealiskt på tröskeln till Berlin, vilket gör att du lätt har tillgång till den tyska huvudstadens största attraktioner, sjudande kulturliv och shoppinggator. Kurscentret har en privat strand med volleybollplaner, en sporthall, en biograf och ett allrum för fester. Med sitt klara vatten och sin friska luft, är den vackra Werbellinseeregionen en av de vackraste platserna i Berlins närområde, vilket betyder att du får njuta av det bästa av båda världarna!

Pluspunkter

 
Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
10 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

Residence Alpadia Berlin Webellinsee accommodation gallery

Du behöver inte använda dig av kollektivtrafik för att komma tillbaka till ditt boende. Alla klassrummen, cafeterian och residenset ligger mycket nära varandra, vilket är mycket praktiskt i det dagliga. Du bor i trebäddsrum där du delar med två andra internationella studenter. Det finns ett badrum med dusch till varje sovrum och du kan utnyttja residensets mycket bekväma faciliteter så att du känner dig som hemma. Sovrummen städas regelbundet. Varje dag intar du dina måltider (helpension är inkluderad) i residensets matsal. Det finns personal som har tillsyn över vistelsen på residenset och är därför tillgängliga dygnet om för att kunna vara till omedelbar hjälp när det behövs.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl berlin language stay 2
Andra skolor i området
Berlin
ESL Junior Language Courses Am Wannsee Campus 13 17
Berlin
Am Wannsee Campus (13-17)
 
ESL Junior language courses german in Germany Lahntal
Lahntal
Frankfurt-Lahntal Summer Camp (10-17)
 
Juniors language courses German Germany Freiburg Waldsee Campus hero
Freiburg
Waldsee Campus (13-17)