ESL Berlin Werbellinsee summer camp hero

Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)

Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)

Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)

Lär dig tyska vid stranden av sjön Werbellinsee. Detta område, som står på UNESCO:s lista, är favorittillhåll för berlinare som vill komma ut i naturen och njuta av utomhussporter. Vår skola ligger i den 100 hektar stora, skyddade nationalparken Schorfheide och idealiskt på tröskeln till Berlin, vilket gör att du lätt har tillgång till den tyska huvudstadens största attraktioner, sjudande kulturliv och shoppinggator. Kurscentret har en privat strand med volleybollplaner, en sporthall, en biograf och ett allrum för fester. Med sitt klara vatten och sin friska luft, är den vackra Werbellinseeregionen en av de vackraste platserna i Berlins närområde, vilket betyder att du får njuta av det bästa av båda världarna!

Pluspunkter

 
Berlin Werbellinsee German Summer Camp (10-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Beläget på en charmig semesterort vid stranden av sjön Werbellinsee
  • Säkert och trevligt läge, med flera aktiviteter arrangerade av skolan
  • Tillsyn dygnet runt av skolans vänliga och erfarna personal
  • Rum med privat badrum erbjuds av vårt partnerresidens

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      Schweiz
      Taiwan
      Albanien
      Ryssland
      Bulgarien
      Frankrike
      Italien
      Turkiet
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

Residence Alpadia Berlin Webellinsee accommodation gallery

Du behöver inte använda dig av kollektivtrafik för att komma tillbaka till ditt boende. Alla klassrummen, cafeterian och residenset ligger mycket nära varandra, vilket är mycket praktiskt i det dagliga. Du bor i trebäddsrum där du delar med två andra internationella studenter. Det finns ett badrum med dusch till varje sovrum och du kan utnyttja residensets mycket bekväma faciliteter så att du känner dig som hemma. Sovrummen städas regelbundet. Varje dag intar du dina måltider (helpension är inkluderad) i residensets matsal. Det finns personal som har tillsyn över vistelsen på residenset och är därför tillgängliga dygnet om för att kunna vara till omedelbar hjälp när det behövs.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)