esl am wansee campus hero

Am Wannsee Campus (13-17)

Am Wannsee Campus (13-17)

Vår partnerskola ligger i bostadsområdet Grunewald, bara 30 minuter bort från det sjudande hjärtat av Tysklands huvudstad med allmänna kommunikationer. Kurscentret har ett praktiskt läge i sydvästra delen av staden, vilket gör att du snabbt når Berlins museer, attraktioner, historiska platser och shoppinggator. Möt en fascinerande värld i denna öppna och nyskapande stad par excellence. Du kommer också att vara nära sjön Wannsee, ca 10 km från Potsdam och inte långt från flygplatsen. Vare sig du är intresserad av kultur, shopping, sport eller musik kommer sommarlägret i Berlin att bli en perfekt startpunkt för alla dina upptäckter!

Pluspunkter

Watch Juniors Am Wannsee Campus, Berlin on YouTube.
 
Am Wannsee Campus (13-17)
Watch Juniors Am Wannsee Campus, Berlin on YouTube.
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Många utflykter för att njuta av det livliga kulturella utbudet i Berlin
  • Perfekt läge utanför Berlin med terrass och solig trädgård. Kombinerar lugn och ro med närhet till stadens centrala delar
  • Tillsyn dygnet runt av den vänliga, erfarna personalen
  • Alla faciliteter är belägna i samma byggnad - bekvämt och enkelt

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Schweiz
      Spanien
      Italien
      Frankrike
      Ryssland
      Ukraina
      Taiwan
      Mexico
      USA
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

esl residence am wannsee campus

Klassrum, cafeteria och boende ligger alla bekvämt i samma byggnad. Skolan erbjuder endast boende på residenset. Du delar rum med tre andra studenter, har gott om förvaringsutrymme och det finns ett badrum per två sovrum. Rummen städas en gång i veckan och du har helpension. Allt är välordnat och bekvämt, här kommer du verkligen att trivas. Ledare bor också på residenset och de är tillgängliga dygnet runt för att du ska känna dig trygg.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)