Språk PLUS, Språk PLUS yoga
Språk PLUS

Språk PLUS yoga

Språk PLUS yoga

ESL - Språk PLUS yoga
Vilken sinnesstämning kan vara bättre än rofylldhet för att lära sig ett språk. Kombinera mental och kroppslig aktivitet genom att låta din själ fyllas av frid.

Vårt program Språk PLUS yoga erbjuder dig ett unikt tillfälle att lära dig ett språk i en lugn miljö genom upptäckten av och fördjupningen i yogatekniken. De fysiska eller mentala övningarna, meditationen eller andningstekniken, skapar ett själstillstånd som lämpar sig väl för att tillägna sig färdigheter i ett främmande språk.

De positiva effekterna av denna orientaliska disciplin är välkända och erkända sedan årtusenden. Den kommer att hjälpa dig att skapa harmoni mellan din kropp och din själ. Genom att praktisera yoga renar du din hjärna och gör den mer mottaglig för språkinlärningen!

Vilken anledning du än har för att intressera dig för yoga, kommer du att uppleva en stressminskning, en intensiv avslappning och ett sundare liv. Beredd att ta på dig vilken språklig utmaning som helst!
Engelska PLUS yoga
New Delhi (Indien)
Indien, yogans vagga, och speciellt New Delhi, erbjuder en etablerad infrastruktur och kompetenta lärare. I denna stad lärs de olika yogastilarna (Vinyasa, Kundalini, Lyengar, Ashtanga, Hatha, Bikram…) ut av ett otal kurscentra. Vår partnerskola i New Delhi erbjuder speciella program, vilka kombinerar kursen i engelska med lektioner i yoga, som ger dig insikt i denna livsstil, utvecklad i Indien sedan tidernas gryning. Efter förmiddagens lektioner i engelska utövar deltagarna yogaträning på eftermiddagarna. Dessa kurser, som ges på engelska, ger också tillfälle att lära sig vokabulär kopplad till anatomi och kroppsrörelser. En frivillig workshop på fredagseftermiddagen hjälper dig att summera upp veckans intryck tillsammans med din yogalärare. I New Delhi, denna urgamla traditions högborg, hjälper dig vår partnerskola att välja ett yogacenter i staden, som garanterar hög kvalitet.
ESL - Språk PLUS yoga
USA
Harmoni med naturen, ihopkopplat livsmönster och kropp i balans är populära teman i new age USA, speciellt i Miami på östkusten, där yoga är hyperpopulärt. I detta ständigt nyfikna land, intar yogan en särställning och introducerar en ny vägt mot kroppsligt välbefinnande. Passa på att ta en yogakurs kombinerad med lektioner i engelska hos vår partnerskola i USA, för att förnya din energi och leva din amerikanska dröm!
Partnerskola i Miami

Byron Bay (Australien)
Byron Bay är en unik plats på den australienska kontinentens östkust: Det är den mest bohemiska av Australiens städer och inbjuder dig att koppla av och att njuta av dess naturliga skönhet. Byron Bay välkomnar under hela året besökare på jakt efter ett unikt ställe där ingen McDonald’s tolereras… Ta en kurs i engelska, kompletterad med en kurs i yoga på vår partnerskola i Byron Bay och kom riktigt nära lyckan!
ESL - Språk PLUS yoga
Yogaklass alldeles efter lektionerna och före stranden i Australien