esl language courses abroad italian italy siena dante.jpg

Dante Alighieri Siena

Dante Alighieri Siena

På bara fem minuters promenad från det berömda Piazza del Campo, välkomnar vår partnerskola dig i en magnifik, historisk byggnad i stadens äldsta kvarter. Fastigheten har allt som krävs för att göra din upplevelse unik: 20 ljusa klassrum, alla utrustade med datorer och en projektor, två interaktiva whiteboards, två studierum, ett bibliotek, Wi-Fi med optisk fiber och fyra internetanslutningar. Efter dina lektioner i italienska, har du möjlighet att koppla av i loungen och spela fotbollsspel med de andra studenterna, eller varför inte öva på pianot!

Pluspunkter

 
Dante Alighieri Siena
1 / 10

Pluspunkter

  • Centralt läge i centrum av Siena
  • Kvalitetsskola med erfarna lärare
  • Brett program

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      USA
      Schweiz
      Nederländerna
      Storbritannien
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i värdfamilj är ett perfekt sätt att låta dig fördjupas totalt i landets kultur. Du delar vardagslivet och dess upplevelser med värdfamiljen, samtidigt som du praktiserar din italienska i en autentisk miljö. På cirka 30 minuters avstånd från skolan har du ett eget rum och äter frukosten och kvällsmålet tillsammans med värdfamiljen.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-4

Vår partnerskola föreslår även boende i delad lägenhet. Du har ett eget rum och delar de gemensamma utrymmena med övriga boende. Detta är ett bra tillfälle för dig att träffa andra utländska studenter, att testa nya toskanska recept och att dela upplevelsen av en fantastisk språkresa till Siena. Lägenheterna ligger i centrum, 5 - 15 minuters promenad från skolan.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.