Dante

Det är i hjärtat av Siena som du studerar italienska, på tio minuters avstånd från den berömda Piazza del Campo. Vår partnerskola erbjuder med sina höga tak, valv och det naturliga ljuset en optimal miljö för studier. Här finns 20 klassrum, en studiesal med bibliotek och multimediautrustning samt en plats för datorer med tillgång till internet. Vill du koppla av efter lektionerna eller under rasterna, kan du välja mellan det bekväma uppehållsrummet eller två innergårdar. Dessutom finns här tre terrasser där du kan sola och samtala tillsammans med dina nya vänner.

Pluspunkter

 
Dante
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt läge i centrum av Siena
  • Kvalitetsskola med erfarna lärare
  • Brett program

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i värdfamilj är ett perfekt sätt att låta dig fördjupas totalt i landets kultur. Du delar vardagslivet och dess upplevelser med värdfamiljen, samtidigt som du praktiserar din italienska i en autentisk miljö. På cirka 30 minuters avstånd från skolan har du ett eget rum och äter frukosten och kvällsmålet tillsammans med värdfamiljen.

Delad lägenhet (från 18 år)

ESL-shared-appartment-accommodation-4

Vår partnerskola föreslår även boende i delad lägenhet. Du har ett eget rum och delar de gemensamma utrymmena med övriga boende. Detta är ett bra tillfälle för dig att träffa andra utländska studenter, att testa nya toskanska recept och att dela upplevelsen av en fantastisk språkresa till Siena. Lägenheterna ligger i centrum, 5 - 15 minuters promenad från skolan.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Siena language stay
Andra skolor i området
Siena
esl italian italy florence linguaviva hero.jpg
Florens
Linguaviva
 
esl italian italy bologna cultura italiana hero.jpg
Bologna
Cultura Italiana
 
esl italian italy rome international house dilit hero.jpg
Rom
International House - Dilit