Företag, Kurstyper
Företag

Kurstyper

Kurstyper

Våra språkkurser för företag ges i små grupper eller som privatundervisning, så att du får mycket mer direkt kontakttid med din lärare än på en vanlig standardspråkkurs. Med dessa intensiva program gör du snabba framsteg i det språk du lär dig.

Dessa kurser som leds av specialiserade lärare, ger dig värdefulla kommunikationsfärdigheter för det moderna yrkeslivet.
Allmänt språk med affärsspråk
Kombinera en kurs i allmänt språk med specifika lektioner i affärsspråk. Dessa program passar oavsett din nuvarande språknivå och utvecklar dina grundläggande kommunikationsfärdigheter med speciell fokus på dina behov i ditt arbete. Du kommer tillbaka med mycket större självförtroende i att behandla språket.
Program 30+
Detta program är inte ämnesspecifikt, men erbjuder en mer mogen studiemiljö än en standardspråkkurs för vuxna (som är öppen för alla från 18 år). Om du behöver språket huvudsakligen för mindre formell användning i ditt yrkesliv, i motsats till specifika yrkesinriktade behov, passar denna kurs perfekt.
Kurs i affärsspråk (minigrupp)
Att studera i minigrupp ger dig mycket input från din lärare, samtidigt som du drar nytta av energin som utvecklas i gruppen. Kurserna är speciellt utformade för att utveckla din kommunikation i ett yrkesmässigt sammanhang, inkluderande färdigheter som förhandling, email/telefon-etikett och presentationer. Du kommer även att känna dig bekvämare med att kommunicera i mer informella situationer. 
Kombinerad kurs i affärsspråk (privatundervisning + minigrupp)
Detta är ett av våra mest populära program, som kombinerar vår standardkurs i affärsspråk i minigrupp med kompletterande privatundervisning skräddarsydd efter dina individuella behov. Om du vill göra snabba framsteg samtidigt med att få fördelarna av grupparbete, är denna kurs för dig.
Skräddarsydd privatundervisning
Efter en grundlig behovsanalys före din avresa, får du intensiv privatundervisning baserad på din individuella målsättning. Utöver att uppmuntra dig till att kommunicera framgångsrikt, hjälper din lärare dig att utveckla färdigheter du behöver för att lyckas i din karriär. Om du behöver studera språket för ett visst yrkes- eller aktivitetsområde, garanterar privatundervisningen snabba, målinriktada framsteg.
Kurs i affärsengelska för unga (20 – 30 år)
Denna kurs i reducerad grupp, riktar sig speciellt till studenter mellan 20 och 30 år, som är i början av sin karriär eller som förbereder sig för en MBA. Utöver färdigheter i affärsengelska för yrkeslivet, ger dig denna kurs dig ökat självförtroende att kommunicera i mindre formella affärs- och sällskapssammanhang. 
Områdesspecifika kurser i affärsengelska
Vi erbjuder en rad kurser utformade för specifika områden som finans, försäkring, juridik, HR, offentlig verksamhet, medicin, teknik, IT med mera. Dessa kurser, som har fasta startdagar, levererar inte bara fokuserade språkkunskaper, utan även möjligheten att knyta internationella kontakter inom ditt verksamhetsområde. 
Förberedande kurser för officiella examina
Många företag och organisationer använder officiella språkexamina som en mått på dina språkfärdigheter. En förberedande examenskurs är det mest effektiva sättet att förbereda inför och klara en officiell språkexamen. Oavsett om du förbereder dig för ett diplom i affärsengelska eller något annat diplom, är kursen utformad för att möta de motsvarande examenskraven. Du kommer också att ge din allmänna språknivå en skjuts framåt.
Privatundervisning hemma hos läraren
Detta är den ultimata skräddarsydda språkkursen som du kan ta med olika grader av intensitet. Bo och studera hos en språklärare som är specialiserad inom ditt område. Du får konstant språkledning i ämnen som är av betydelse för dig, samtidigt som du erhåller en autentisk inblick i det lokala livet.
Kurs ”Two to One” hemma hos läraren
Kursen hemma hos läraren erbjuds också för två personer, vänner eller som arbetar tillsammans, vilka reser ihop. Ni måste ha närliggande språknivåer och, naturligtvis, samma intressen och målsättningar. 
Sabbatsårskurs
Om du är beredd att offra en tid av din karriär, kan en språkutbildning utomlands vara det perfekta alternativet. Utveckla färdigheter för livet medan du har roligt och återkom med något positivt till ditt CV.
Kurser på företaget
Kontakta oss för mer information om alternativet med en kurs på företaget för dina medarbetare.