ELS

Vår partnerskola tar emot dig i Murfreesboro, ungefär 50 km från Nashville, på Middle Tennesee State Universitys (MTSU) fantastiskt fina campus. Liksom en amerikansk student, deltar du i universitetslivet och har obegränsad tillgång till universitetets många installationer: bibliotek, cafeteria, datorcenter, klättervägg, spelplaner för volleyboll, basket och fotboll, simbassänger, friidrottsbanor, sorthall, etc. Ditt studentkort ger dig också möjlighet att gratis gå på olika konserter och universitetsmatcher i baseboll. Om du vill öva din muntliga framställning, erbjuder skolan en konversationsklubb med amerikanska studenter från MTSU. På din fritid kan du också besöka Murfreeboros centrum, som du lätt tar dig till med buss från campus: utöver två stora shoppingcentra, finner du där ett flertal biografer, muséer och teatrar, liksom välkomnande barer och restauranger!

Pluspunkter

 
ELS
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Välkomnande region med gästfriheten hos USA:s sydstater
  • Stort amerikanskt universitetscampus, fritt tillträde till sportanläggningarna och studentkonserterna
  • Konversationsklubb anordnas varje vecka av skolan
  • Närheten till Nashville, USA:s Music City: muséer, livekonserter och massor av affärer

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
ALTO
esl alto accreditation
AAIEP
esl aaiep accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Värdfamiljerna välkomnar studenterna till egna rum med halvpension (14 måltider per vecka). Du kan dra nytta av denna totala fördjupning i den amerikanska kulturen för att dagligen prata engelska med dina värdar. Du får räkna med cirka 30 minuters bussresa för att komma till skolan, men vissa familjer kör studenterna i bil.

Residens College Center Apartments

Residence - College Center - ELS Nashville Accommodation Gallery 1202 2

Detta residens, som ligger på 10 – 15 minuters promenad från språkskolan, välkomnar lokala och internationella studenter. Varje modern lägenhet har fyra enkelrum, ett utrustat kök, ett vardagsrum och gratis internat via Wi-Fi. Alla rum har eget badrum, ett skrivbord och en byrå. Lakan och handdukar tillhandahålls. Du disponerar en tvättmaskin och en torktumlare mot avgift på plats. En trygghetsvärd för studenterna finns varje dag och en livsmedelsaffär i närheten säljer snacks, smörgåsar och basförnödenheter.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Nashville language stay
Andra skolor i området
Nashville
esl-english-usa-chicago-kaplan-international-hero
Chicago
Kaplan International
 
esl-english-usa-seattle-kaplan-international-hero
Seattle
Kaplan International