ELS

Vår partnerskola tar emot dig i Murfreesboro, ungefär 50 km från Nashville, på Middle Tennesee State Universitys (MTSU) fantastiskt fina campus. Liksom en amerikansk student, deltar du i universitetslivet och har obegränsad tillgång till universitetets många installationer: bibliotek, cafeteria, datorcenter, klättervägg, spelplaner för volleyboll, basket och fotboll, simbassänger, friidrottsbanor, sorthall, etc. Ditt studentkort ger dig också möjlighet att gratis gå på olika konserter och universitetsmatcher i baseboll. Om du vill öva din muntliga framställning, erbjuder skolan en konversationsklubb med amerikanska studenter från MTSU. På din fritid kan du också besöka Murfreeboros centrum, som du lätt tar dig till med buss från campus: utöver två stora shoppingcentra, finner du där ett flertal biografer, muséer och teatrar, liksom välkomnande barer och restauranger!

Pluspunkter

 
ELS
1 / 10

Pluspunkter

  • Välkomnande region med gästfriheten hos USA:s sydstater
  • Stort amerikanskt universitetscampus, fritt tillträde till sportanläggningarna och studentkonserterna
  • Konversationsklubb anordnas varje vecka av skolan
  • Närheten till Nashville, USA:s Music City: muséer, livekonserter och massor av affärer

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
AAIEP
esl-aaiep-accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Brasilien
      Japan
      Colombia
      Gabon
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens Campus Crossing

ESL Languages Campus Crossing residence ELS Nashville

Campus Crossing är idealiskt för studenter som vill uppleva musikstaden Nashville, bara 5 minuters promenad från skolan och omgivet av bekvämligheter. På detta residens kommer du att placeras i en lägenhet bestående av 4 enkelrum, ett gemensamt badrum, gratis Wi-Fi, en matsal, ett fullt utrustat kök, överdådigt inrett vardagsrum, uteplats / balkong, tvättmaskin och torktumlare. Varje rum har ett skrivbord, stol, byrå, nattduksbord och säng. Du får sängkläder, men det rekommenderas att du tar med dig egna handdukar. Gästerna städar sina personliga utrymmen och har självhushåll under sin tid på Campus Crossing. Residenset erbjuder ett stort urval av bekvämligheter för studenter att koppla av med mellan lektionerna, inklusive ett spelrum och gym som är öppna dygnet runt, en strandvolleybollplan, en swimmingpool, utomhuslounger och till och med en rastplats för hundar!

Vänligen observera att detta residens endast kan bokas i block om 4 veckor (4, 8, 12 veckor etc.)

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.