ESL Languages English Barcelona city camp (8-13) hero

Barcelona Beach Camp (8-13)

Barcelona Beach Camp (8-13)

(30/6 - 24/8 2024)

Njut av Medelhavets solsken längs den berömda Barcelonakusten. Vår partnerskola ligger i en slående, modern byggnad i den charmiga kustbyn Castelldefels, på mindre än en timme från centrala Barcelona. Med tillsyn hela dygnet, delas studenterna upp i grupper om maximalt 15. Klassrummen är utrustade med traditionella whiteboards och gratis Wi-Fi. Det betydande antalet infödda studenter underlättar språkövningar för internationella studenter när de knyter nya vänskapsband. Utöver på en härlig uteplats har studenterna möjlighet att umgås genom många organiserade sporter, både på campus och på den fantastiska stranden i närheten.

Pluspunkter

 
Barcelona Beach Camp (8-13)
1 / 10

Pluspunkter

  • Blandning av internationella och inhemska studenter vilket hjälper dig att öva dina språkkunskaper och att kommunicera
  • Underbart vackert läge nära Medelhavskusten, perfekt för både vattensporter och andra fritidsaktiviteter
  • Modernt och nyrenoverat campus, byggt med studenternas bekvämlighet i åtanke

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Spanien
      USA
      Italien
      Storbritannien
      Danmark
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages residence Barcelona Beach Camp

Beläget i hjärtat av UPC:s campus, bara ett stenkast från stranden och en kort promenad från skolan. Studenterna ses till dygnet runt och erbjuds ett tvåbäddsrum med ett skrivbord, stol, Wi-Fi, eget badrum och luftkonditionering. Måltiderna tillhandahålls av residenset och serveras i cafeterian på själva lägret. Residenset främjar eget ansvar, eftersom gästerna kommer att städa sina egna rum och tvätta i tvättstugan som är gratis. Residenset har gott om gemensamma utrymmen, inklusive en lounge med biljard- och bordtennisbord samt en terrass.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.