ESL Junior language courses St Pauls College 10 16

St. Paul's College (10-16)

St. Paul's College (10-16)

Vårt juniorkurscenter ligger idealiskt i hjärtat av badorten St Paul’s Bay och välkomnar studenterna i moderna, luftkonditionerade lokaler på bara några steg från havet och de många butikerna i centrum. Du studerar engelska i stora och ljusa klassrum (alla med interaktiva whiteboards) tillsammans med andra unga studenter från hela världen. På centret finns ett flertal datorer liksom trivsamma gemensamma utrymmen utrustade med gratis Wi-Fi samt automater för drycker och snacks. Här kan du öva din engelska med dina nya internationella vänner! En buss svarar för den dagliga transporten mellan kurscentret och residenset, en resa på 10 minuter.

Pluspunkter

 
St. Paul's College (10-16)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Minimiålder:
10 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

ESL-residential-accommodation-2

Njut av din vistelse på ett fyrstjärnigt hotell i Oawra, på bara några steg från stranden och tio minuter från skolan! Du delar ett rum med privat badrum med två andra studenter, där det finns luftkonditionering, TV och en trevlig balkong för avkoppling vid slutet av dagen. Sängkläder och handdukar tillhandahålls, men kom ihåg att ta med dig badhandduk … du kommer att behöva den vid utomhuspoolen! På residenset finns ävn gratis Wi-Fi och ett spelrum. Alla måltider serveras i residensets bufférestaurang. Du åker till och från skolan i privat buss, med tillsyn av programmets personal.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL St Pauls Bay language stay
Andra skolor i området
St. Paul’s Bay
junior language courses english malta salina bay st martins college 12 17 esl 5030
Salina Bay
St. Martin's College (12-17)
 
ESL Junior Language courses St Julians college autumn programme 12 17
St. Julian's
St Julians College (12-17)