DBS Dublin

Att studera i hjärtat av Dublin är en upplevelse utan dess like – att gå genom dess livliga gator mellan lektionerna kommer att fylla dig med en påtaglig energi. Vår prestigefyllda partnerskola erbjuder dig en enastående studieupplevelse levererad av ett prisbelönt team. Det moderna campuset har tre byggnader, idealiskt beläget på George's Street och omgivet av kulturella platser, historiska byggnader, butiker, barer och restauranger. Du kommer att njuta av dess bibliotek, studie- och samlingsrum samt matsalar. Dess 47 klassrum, utrustade med den senaste AV-utrustningen, rymmer mellan 30 och 150 elever. Denna skola är rullstolsanpassad och gratis Wi-Fi finns tillgängligt på hela campuset. 

Pluspunkter

 
DBS Dublin
1 / 10

Pluspunkter

  • Vinnare av flera irländska utbildningspriser och har 4 QS Star rating
  • Dedikerad karriärtjänst för att hjälpa studenter att förfina sitt CV för sin valda karriärväg
  • Ett toppmodernt bibliotek, tillgängligt hela dygnet med över 40 000 tryckta böcker

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

QQI Award
Partners_logo_QQI

Studenternas nationaliteter

      Irland
      USA
      Tyskland
      Italien
      Spanien
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation 2

Irländarna är välkända för sin gästfrihet och att bo hos en värdfamilj när du studerar engelska i Dublin ger dig den perfekta möjligheten att lära känna dem bättre! Värdfamiljen, som kontrolleras av tredje part och godkänns av polisen, hjälper dig att hitta de bästa platserna i det lokala området samtidigt som du får en inblick i irländska seder och kultur. Varje värd  erbjuder ett enkelrum och halvpension och bor i en förort med utmärkta reseförbindelser till staden. Sammantaget är det här alternativet ett bra sätt för dig att lära känna vardagslivet i Dublin efter att du har anlänt.

Residens Brickworks

ESL Brickworks residence Kaplan Dublin

Detta residens erbjuder en social atmosfär, livlig omgivning och en takterrass med en utsikt över Dublins vackra stadsbild som får dig att tappa hakan - bara 25 minuters promenad från skolan! Du kan förvänta dig ett enkelrum i en gemensam lägenhet med 6 - 8 andra studenter. Varje rum har ett eget badrum,  dubbelsäng, skrivbord och stol. Studenterna har självhushåll i det fullt utrustade köket i varje lägenhet. Residenset tillhandahåller sängkläder, men v rekommenderar att du tar med egna handdukar. Studenterna har flera gemensamma faciliteter att använda för att umgås med sina nya vänner. Faciliteterna inkluderar ett 24-timmars gym, lounge, spelrum, takterrass och gratis te och kaffe. Sammanfattningsvis är denna bostad perfekt för studenter som vill uppleva den sociala, dynamiska atmosfären i Dublin.

Boende

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Vänligen observera att den här skolan erbjuder en mängd olika boendealternativ, allt från värdfamiljer, korttidsboenden, residens och mer. Kontakta en ESL-rådgivare för mer information.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.