ESL course professional certificate in business hero

Yrkescertifikat i företagande

Yrkescertifikat i företagande

Kunnig företagsledning är nyckeln till framgång i alla företag, oavsett bransch. På detta program lär du dig olika aspekter av den internationella affärsvärlden och bygger upp de nödvändiga färdigheterna för en karriär på arbetsmarknaden - oavsett om det är för en roll i ett befintligt företag eller till och med för att starta ditt eget!

Engelska används ofta som affärsspråk, även i länder som inte har det som modersmål. Att ta ett yrkescertifikat i företagande med ESL kommer att ge dig en total fördjupning i branschspecifik engelska under dina lektioner och oslagbar övning i kommunikation medan du lär känna ditt engelsktalande värdland.

Ett av de bästa sätten du kan förbereda dig på för din framtida karriär, är att kombinera ditt examensbevis med verklig erfarenhet i en internationell företagsmiljö. Av den anledningen låter dig våra program i Kanada och Australien göra en betald praktik eller ta ett halvtidsarbete i ett företag relaterat till din kurs.

Finansiera ditt äventyr och få djupgående branschkunskap medan du studerar företagande i en autentisk engelsktalande miljö!

Kanada

Certificate in International Business and Trade (8 veckor)

Under denna korta kurs kommer du att lära dig att bedriva affärer på internationell nivå, medan du fördjupar din säkerhet och färdighet i engelska. Du studerar trenderna och utmaningarna för internationella företag, samtidigt som du lär dig de grundläggande behoven hos företag av planering, prissättning, distributionskanaler och marknadsföring.

 

Certificate in Business Communication (8 veckor)

Kommunikation är hörnstenen i affärer och på den här kursen lär du dig hur du kan göra din företagskommunikation perfekt i en engelsktalande miljö. Under detta intensiva program kommer dina huvudämnen att inkludera kundrelationshantering, korrekt utformning av affärsdokument och förfining av dina skriv- och presentationsförmågor i en affärsmiljö.

 

Certificate in Business Management (8 veckor)

Att studera för detta certifikat ger dig möjlighet att lära dig om de olika aspekterna av företagsledning medan du bekantar dig med affärsjuridik för att få en bättre förståelse för hur företag fungerar. De olika aspekterna som kursen tar upp, bygger grundläggande kunskaper för din framtida karriär. Att ta denna kurs kommer att öka din anställningsbarhet för roller inom kontorsadministration, hantering, B2B -försäljning och mer.

 

Diploma in International Business Management (48 veckor)

På detta djupgående program upptäcker du hur traditionella affärskoncept passar in i ett globalt sammanhang medan du bygger upp din professionella kompetens och skapar internationella affärsnätverk i klassrummet. Lektionerna inkludera att lära dig hur man bygger broar över kulturer, effekterna av globalisering, affärsrätt och mycket mer. Denna kurs kommer att ge dig den grundläggande kunskapen för att börja din karriär i ett internationellt företag eller till och med starta ditt eget!

 

Diploma in Business Communications (48 veckor)

Ta dina färdigheter i affärsengelska till nästa nivå genom att fullt ut utveckla din professionella kommunikation med detta allomfattande diplomprogram. Under hela kursen kommer du konsekvent att fördjupa dig i affärsengelskans ordförråd, lära dig att bygga och upprätthålla affärsrelationer, förbättra ditt lagarbete och utforska din egen personliga utveckling för att förbereda din karriär i affärsvärlden. När du får ditt diplom kommer du att känna dig bekväm och säker med att navigera i den internationella affärsvärlden och kunna kommunicera effektivt på arbetsplatsen.

Australien

ESL course professional certificate in business 1

Certificate III in Business – (36 veckor inklusive lov)

Detta certifikat visar att du lärt dig färdigheter som att:

 • Organisera arbetsuppgifter
 • Hantera information på arbetsplatsen
 • Producera affärsdokument
 • Tillhandahålla kundservice
 • Kommunicera effektivt

 

Certificate IV in Entrepreneurship and New Small Business (52 veckor inklusive lov)

The Certificate IV in Entrepreneurship and New Business skapades för att lära dig grunderna för att starta ditt eget företag. Oavsett om du hoppas kunna starta en egen mikroverksamhet eller så ett frö till något mycket större, kommer detta program att hjälpa dig att nå dit.

Detta är en kurs med fokus på dagens strategier för marknadsföring och med en stark tonvikt på de juridiska och ekonomiska kraven för att starta en affärsverksamhet.

 

Diploma of Business (62 veckor inklusive lov)

Detta diplom täcker områden som att:

 • Framgångsrikt leda och hantera projekt
 • Effektivt leda och samordna möten
 • Genomföra rekrytering,
 • Genomföra urvalsprocess och HR-uppgifter
 • Planera och implementera marknadsföringsaktiviteter
 • Tolka marknadstrender och utveckling
 • Planera och implementera administrativa system.
Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero