ESL Languages Professional Diplomas in hospitality hero

Professionella besöksnäringsdiplom

Från hotell och evenemang till restauranger och barer - besöksnäringen är en blomstrande och dynamisk industri som står för ett av elva jobb i världen. För studenter som tycker om att resa, arbeta som ett team och möta människor med ett leende, är besöksnäringen ett bra sätt för dig att få användning för dina sociala färdigheter.

Som en internationell verksamhet i sig, värderar besöksnäringens arbetsgivare ofta engelska färdigheter mycket högt. Lyckligtvis, när du väljer ett professionellt examensbevis med ESL, kommer du att vara integrerad i en engelsktalande miljö i ett land som talar språket naturligt medan du studerar!

Om du vill satsa på en karriär inom besöksnäringen, är internationell arbetslivserfarenhet ett bra sätt att börja. Kolla in våra professionella besöksnäringsdiplom i Kanada för att göra en betald praktik eller ta ett deltidsjobb relaterat till ditt examensbevis, tillsammans med dina studier.

Customer Service (48 veckor)

Kärnan i besöksnäringen är kunderna. Det kommer att vara ditt ansvar som verksam inom besöksnäringen att se till att de lämnar din arbetsplats med ett leende. Moduler kommer att omfatta grundläggande IT -färdigheter, kundrelationer, tillhandahålla information och hjälp, samt förbereda jobbsökning. Under kursen kommer studenterna att lära sig att hantera kundklagomål, arbeta i ett team och ge information till kunder.

Diploma in Hospitality Operations (44 veckor)

Lära dig kärnkoncept och få praktisk kunskap om alla aspekter av besöksnäringen, inklusive gästrelationer, reception, mat och dryck och mer. Genom att engagerande och praktiska lektioner lär du dig att effektivt ge oslagbar gästtillfredsställelse och säkra din plats inom besöksnäringen. Detta examensbevis kommer att öppna ett brett spektrum av jobb som du kan söka, inklusive reception, gästservice, HR, mat & dryck och mer.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero