esl professional diploma course

Yrkesutbildning

Lägg både språkkunskaper och ett yrkesdiplom till ditt CV

Certifikat och examensprogram utomlands

Få ett certifikat eller diplom genom spännande yrkesutbildning inom ett specifikt område. Att studera på ett främmande språk är det perfekta sättet att lära dig behärska det i olika autentiska sammanhang och i slutet av din vistelse har du ett erkänt diplom som ett bevis på ditt hårda arbete!

När världen blir mer sammankopplad, letar ett ökande antal branscher efter internationellt sinnade yrkesmänniskor med goda språkkunskaper. Vi erbjuder ett brett utbud av examensbevis för att tillgodose denna efterfrågan, inklusive skönhetsvård, besöksnäring, marknadsföring, gastronomi och företagande.

Viktig information

Kurslängd:
8+ veckor
Minimumålder:
18
Gruppstorlek:
12-20
Startnivå:
Medel - Avancerad

Varför göra en yrkesutbildning utomlands?

  • Få ovärderliga språkkunskaper genom att lära dig att tillämpa dem inom området du studerar.
  • Studera i en mångkulturell miljö och utveckla ett nätverk av likasinnade proffs.
  • Lär dig av instruktörer som är branschexperter och få globalt erkända kvalifikationer som kommer att förbättra din framtida anställningsbarhet.

Vanliga frågor om våra yrkesutbildningar utomlands

Vilken typ av färdigheter kan jag lära mig utöver min språkkurs?

Det finns ett antal program som erbjuder studier inom yrken som hälsa, skönhet och business, liksom inom områden som matlagning och film. Du studerar språket du valt tillsammans med dessa färdigheter och erhåller ett diplom efter att ha genomfört den yrkesinriktade kursen.

Hur gammal ska jag vara för att göra en yrkesutbildning utomlands?

Lägsta ålder för de flesta av våra professionella diplomkurser är 18 år, men genomsnittsåldern för studenter är cirka 24 år.

Hur lång tid tar det att göra en yrkesutbildning utomlands?

Det beror på den kurs du tar, dock varar de flesta av våra professionella diplomkurser mellan sex månader och ett år. Kortare program som Business Certificate Courses har i allmänhet en längd på två eller tre månader.

Har du några frågor om att studera utomlands med ESL?

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero