Språk PLUS, Språk PLUS yrkesinriktade studier
Språk PLUS

Språk PLUS yrkesinriktade studier

Språkkurser med total fördjupning: Språk PLUS yrkesinriktade studier

Att tillbringa några månader eller till och med ett sabbatsår utomlands, är det perfekta tillfället inte bara att studera ett främmande språk, utan att även studera på det språket. Beroende på din språknivå, din disponibla tid och professionella målsättningar, erbjuder ESL spännande program runt om i världen. Vare sig det handlar om affärer, marknadsföring, besöksnäringen, skönhetsvård eller andra yrkesområden, kan du kombinera din språkkurs med specialiserade program som förbereder dig för en internationell karriär.
 
Våra program ”Språk PLUS yrkesinriktade studier” är det perfekta sättet att praktisera dina språkkunskaper med fokus på ett precist mål. Medan du är totalt fördjupad i ditt värdlands kultur, får du chansen att välja en karriärsinriktning och följa den på ett främmande språk. Det diplom du erhåller i slutet av kursen blir din inträdesbiljett till yrkesvärlden!
 
I många fall kan du arbeta deltid medan du studerar och du får hjälp med att hitta jobb på plats. Kontakta oss för mer information.