Språk PLUS yrkesinriktade studier, Australia Business Diploma
Språk PLUS yrkesinriktade studier

Australia Business Diploma

Språkkurser med total fördjupning: Australia Business Diploma

Om du vill arbeta och studera i Australien, är våra Business Diploma-kurser det bästa alternativet. VET-program, (Vocational Education and Training), erbjuds  av ackrediterade offentliga eller privata institut och låter dig utveckla praktiska färdigheter inom ett specifikt område och erhålla ett certifikat, som är högt efterfrågat på arbetsmarknaden.
 
Studenter som skriver in sig på en Business Diploma-kurs, kan arbeta upp till 20 timmar per vecka – du får din första internationella arbetslivserfarenhet medan du bidrar till dina levnadsomkostnader! Våra Business Diploma-program, är minst 20 veckor långa, så du får gott om tid att skaffa värdefulla professionella färdigheter medan du studerar för att specialisera dig för en internationell karriär.
ESL - Australia Business Diploma
Våra kurser:
Certifikat III in Business (30 veckor)
Denna kurs ger dig nödvändiga kunskaper att organisera arbetsuppgifter, sköta information på arbetsplatsen, utforma affärsdokument, ge kundservice och att kommunicera effektivt.
 
Diploma of Business (52 veckor)
Detta diplom omfattar ämnen som hur att leda och samordna möten effektivt, leda och genomföra projekt framgångsrikt, handlägga uppgifter inom HR som rekrytering och urval, tolka marknadstrender och marknadsutveckling, samt att planera och införa administrativa system.
 
Lektioner: 20 timmar per vecka
Gruppstorlek: max. 20 studenter
Lägsta studienivå: gymnasium motsvarande Australiens 10:e årskurs (obligatorisk gymnasieutbildning)
Språkkrav: B2 (högre medelnivå) / IELTS 5.5
Skriva in dig på våra yrkesutbildningsprogram för att förlänga din vistelse i Australien och förbereda din framtida karriär.