Språk PLUS yrkesinriktade studier, Australia Beauty Diploma
Språk PLUS yrkesinriktade studier

Australia Beauty Diploma

Språkkurser med total fördjupning: Australia Beauty Diploma

Om du vill arbeta och studera i Australien, är våra Beauty Diploma-kurser ett fantastiskt alternativ. VET-program, (Vocational Education and Training), erbjuds uteslutande av ackrediterade australienska institut och låter dig utveckla praktiska färdigheter inom skönhetsbranschen och erhålla ett professionellt diplom, som är värderas högt av arbetsgivarna.
 
Dessutom, om du skriver in dig på en Beauty Diploma-kurs, kan du arbeta upp till 20 timmar per vecka – detta betyder att du kommer att kunna tjäna litet pengar för att täcka dina utgifter medan du praktiserar din engelska i en internationell miljö. Våra Beauty Diploma-program, från 22 till 102 veckor långa, ger dig gott om tid att utveckla nya, högt efterfrågade professionella färdigheter medan du lever utomlands.
ESL - Australia Beauty Diploma
Våra kurser:
Certificate III in Makeup (22 veckor)
Denna kurs är utformad för att ge dig de färdigheter du behöver för att börja en karriär inom makeup, där du kan skapa och lägga makeup för alla olika typer av events inom skönhets-, mode-, film-, scen- och underhållningsbranscherna.
 
Certificate IV in Beauty Therapy (76 veckor)
Detta certifikat ges till studenter som har tränat sig i en bred portfölj av behandling och service inom skönhetsterapi, inkluderande ansiktsmassage, ögonfrans- och ögonbrynsbehandling, NT nagelvård, makeup, vaxning, kroppsmassage och aromaterapi, såväl som rådgivning och detaljistförsäljning av hudvårds- och kosmetikprodukter.
 
Diploma of Beauty Therapy (102 veckor)
Diplomet bevisar kunskap i ett spektrum av behandlingar och service inom skönhetsterapi, inkluderande ansikts- och kroppsmassage, hårborttagning, kosmetisk tatuering, SPA-behandling, ögonfrans- och ögonbrynsbehandling, NT nagelvård, makeup, aromaterapi, rådgivning och service inom skönhetsbehandling, detaljistförsäljning av hudvårds- och kosmetikprodukter, samt arbetsledning.
 
Lektioner: 20 timmar per vecka
Gruppstorlek: max. 20 studenter
Lägsta studienivå: gymnasium motsvarande Australiens 10:e årskurs (obligatorisk gymnasieutbildning)
Språkkrav: B2 (högre medelnivå) / IELTS 5.5
Arbeta och studera i Australien för att förbereda din framtida karriär inom skönhetsvård eller förläng helt enkelt din språkresa genom att skriva in dig på våra yrkesträningsprogram!