Juniorer, Till Föräldrarna
Juniorer

Till Föräldrarna

Till Föräldrarna

Till föräldrarna
Som föräldrar själva vet vi hur svårt det kan vara att se våra barn resa utomlands. Därför tar ESL på sif att erbjuda:
 
En seriös och stimulerande studiemiljö
Vi väljer omsorgsfullt ut våra partnerskolor som alla är ackrediterade av officiella kvalitetskontrollorgan i sina respektive land och alla arbetar med kvalificerade och erfarna lärare som ger undervisning i sitt modersmål till internationella studenter.
 
För att säkra de bästa studieförutsättningarna blir varje deltagare placerad i en grupp som motsvarar dennas språknivå och varje grupp utgörs av ett begränsat antal deltagare för att optimera den pedagogiska kontakten och för att ge varje deltagare den uppmärksamhet som behövs. Dessutom har alla våra skolor utrustning och lokaler som motsvarar unga studenters förväntningar och behov idag och som speciellt tar hänsyn till ny kommunikationsteknik för att ge en interaktiv och stimulerande studieupplevelse.
 
Vi besöker varje år våra kurscentra och arbetar nära våra partnerskolor för att förbättra och förstärka våra juniorprograms kvalitet. Detta gör att vi kan erbjuda bästa service för era barns språkresa och motsvara era förväntningar.
 
Tillsyn av hög kvalitet
De skolor vi har valt ut är alla mycket uppmärksamma på sina studenters välbefinnande och är erkända för sin professionalism. De kommer att ge en optimal tillsyn till era barn dygnet runt och förväntar sig att dessa respekterar gällande regler, vilka är anpassade till varje deltagares ålder. På så sätt garanteras varje deltagares trygghet för att säkra en angenäm och problemfri språkresa utomlands.
 
Logistiken omfattar allt från mottagandet av deltagaren på flygplatsen till transfer vid tillbakaresan, via organisation av kurserna, fritidsaktiviteterna och transporterna på plats. Ditt barn kommer att tas om hand av vuxna för vilka hennes/hans trygghet och säkerhet kommer i första rummet.
Känner du att du vill ha en extra säker omgivning, kan du välja något av de resmål på violka vi som komplement har våra egna ledare i länder som Malta, England och USA.
 
Alltid där för dig
Vårt mål: att ge dig klar och precis information från vår första kontakt. Vare sig du redan anmält dig eller inte, före eller efter din språkresa, är ESL:s medarbetare alltid beredda att svara på dina frågor så snabbt som möjligt.
 
Det är också viktigt att du kontaktar oss om du har frågor angående ditt barns erfarenhet utomlands. ESL:s medarbetare kommer alltid att göra sitt yttersta för att tillfredsställa dina behov eller förse dig med alternativa lösningar.
 
Din åsikt är viktig och så även dina barns!
När ditt barn kommer tillbaka ber vi dig vänligen fylla i utvärderingsformuläret rörande språkresan utomlands. Tveka inte att skicka oss dina kommentarer och förslag. Glöm inte att vi är här för att tillfredsställa dina behov!
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.