esl english wales cardiff celtic english academy hero

Celtic English Academy

Celtic English Academy

På endast ett stenkast från Cardiff University, Bute Park och Cardiff Castle, är denna utmärkta språkskola den perfekta platsen för att läsa engelska i Wales. Dina lektioner i engelska ges i något av de 21 moderna klassrummen fördelade på tre viktorianska byggnader. Dra fördel av den senaste tekniken, som interaktiva whiteboards, gratis Wi-Fi och datorlabb. Du har även tillgång till böcker, tidningar och DVD som du kan använda på din lediga tid, plus en studentlounge och ett kök med kafébord, där du kan tillaga lunch och hänga med andra internationella studenter. Kasta dig rätt in i studierna redan första dagen då du gör ett placeringstest följt av en stadsrundtur med den vänliga skolpersonalen och de andra kursdeltagarna.

Pluspunkter

 
Celtic English Academy
1 / 10

Pluspunkter

  • Fantastiskt läge i centrum av Cardiff, nära berömda sevärdheter
  • Små grupper med max. 10 deltagare
  • Gratis språkworkshops, konversationsklubb och grammatikgenomgång
  • Brett aktivitetsprogram som låter dig utforska Storbritannien

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation

Studenternas nationaliteter

      Saudiarabien
      Japan
      Brasilien
      Spanien
      Italien
      Kuwait
      Frankrike
      Tjeckiska Republiken
      Tyskland
      Libyen
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en värdfamilj under din kurs i engelska har många fördelar. I tillägg till att hela tiden öva språket under måltiderna och under samtal med din familj, får du möjlighet att fördjupa dig i den walesiska kulturen och att lära känna det lokala vardagslivet! Du har ditt eget rum (tvåbäddsrum finns för studenter som reser tillsammans) och halvpension plus gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar. De flesta familjerna bor runt 20 – 45 minuter från språkskolan med allmänna kommunikationsmedel.

Alla studenter under 18 år måste boka flygplatstransfer vid ankomst och avresa, samt helpension i värdfamilj.

Residens The West Wing (från 18 år)

ESL Languages The West Wing residence Celtic English Academy Cardiff

Detta residens ligger i en modern byggnad i Cardiffs livliga centrum, omgivet av flera kaféer och bara en 15 minuters promenad från skolan. Det finns två rumstyper tillgängliga: enkelrum utrustade med badrum, en garderob, skrivbord, stol, gratis Wi-Fi och ett delat kök, samt liten studio, som inkluderar samma möbler som enkelrum, men med eget kök. Du förses med sänglinne som du kan tvätta mot en avgift i maskiner på plats. Du tar med dina egna handdukar. Gästerna har självhushåll och städar sina egna utrymmen, men det finns en städtjänst varje vecka för enkelrummens gemensamma kök. Residenset tillhandahåller flera faciliteter som studenterna kan njuta av, inklusive ett gym, spelrum, studierum och ett multimediarum. På residenset organiseras också sociala aktiviteter där du kan träffa andra studenter!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.