esl english wales cardiff celtic english academy hero

Celtic English Academy

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Celtic English Academy

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Celtic English Academy

På endast ett stenkast från Cardiff University, Bute Park och Cardiff Castle, är denna utmärkta språkskola den perfekta platsen för att läsa engelska i Wales. Dina lektioner i engelska ges i något av de 21 moderna klassrummen fördelade på tre viktorianska byggnader. Dra fördel av den senaste tekniken, som interaktiva whiteboards, gratis Wi-Fi och datorlabb. Du har även tillgång till böcker, tidningar och DVD som du kan använda på din lediga tid, plus en studentlounge och ett kök med kafébord, där du kan tillaga lunch och hänga med andra internationella studenter. Kasta dig rätt in i studierna redan första dagen då du gör ett placeringstest följt av en stadsrundtur med den vänliga skolpersonalen och de andra kursdeltagarna.

Pluspunkter

 
Celtic English Academy
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Fantastiskt läge i centrum av Cardiff, nära berömda sevärdheter
  • Små grupper med max. 10 deltagare
  • Gratis språkworkshops, konversationsklubb och grammatikgenomgång
  • Brett aktivitetsprogram som låter dig utforska Storbritannien

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation
British Council
esl british council accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att bo i en värdfamilj under din kurs i engelska har många fördelar. I tillägg till att hela tiden öva språket under måltiderna och under samtal med din familj, får du möjlighet att fördjupa dig i den walesiska kulturen och att lära känna det lokala vardagslivet! Du har ditt eget rum (tvåbäddsrum finns för studenter som reser tillsammans) och halvpension plus gratis Wi-Fi, sängkläder och handdukar. De flesta familjerna bor runt 20 – 45 minuter från språkskolan med allmänna kommunikationsmedel.

Residens Lumis Student Living

Residence - Lumis Student Living, Cardiff Accommodation Gallery 1347 8

Om du letar efter en blandning av oberoende och socialt liv tillsammans med andra studenter, är detta residens ett fantastiskt alternativ. Du har ditt egna rum med privat badrum, komplett med gratis Wi-Fi, skrivbord, stol, garderob , stor dubbelsäng och gratis lakan. Det finns ett modernt gemensamt kök med bord där du kan laga din mat och dela måltiderna med de andra gästerna på residenset. När det är dags att gå till skolan, kan du promenera dit på under 20 minuter. För att komplettera faciliteterna hittar du också gym, spelrum, bio och gott om gemensamma utrymmen för att hänga och umgås.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl-cardiff-language-stay-2
Andra skolor i området
Cardiff
ESL English England Bristol EC
Bristol
EC
 
ESL English England London hero
London
Kaplan London Covent Garden
 
ESL Kaplan Dublin hero
Dublin
Kaplan Dublin