esl teacher training english spain seville international house clic

International House (CLIC)

International House (CLIC)

CLIC International House Sevilla är en av Spaniens mest respekterade språkskolor och har en lång tradition av att utbilda lärare. Den moderna skolan ligger på en lugn gata nära den gamla stadsdelens centrum. Alla som deltar i skolans kurser älskar de soliga terrasserna och den skuggiga innergården där man kan koppla av när söderns sol blir alltför stark. Lektionerna äger rum i en separat byggnad med arbetsrum, kök och en trevlig takterrass, bara en minuts promenad från huvudbyggnaden. Gratis trådlöst Internet finns både inne och ute. CLIC International House Sevilla ingår sedan 1997 i International House Teacher Training Institute och lärarutbildning är en av skolans specialiteter. CLIC som ligger ett stenkast från katedralen och Alcazar har 25 välutrustade och luftkonditionerade klassrum, ett bibliotek, bokhandel, studiesal, konferensrum och ett modernt datorrum med gratis snabb Internetuppkoppling. Lektionerna äger rum i en separat byggnad med arbetsrum, kök och en trevlig takterrass, bara en minuts promenad från huvudbyggnaden.

Pluspunkter

 
International House (CLIC)
1 / 10

Pluspunkter

  • Årtionden av erfarenhet att träna lärare från hela världen.
  • Idealiskt läge i Andalusiens huvudstad: Sevilla.
  • Beprövad undervisningsmetodik förmedlad av erfarna lärare.
  • Mycket valuta för pengarna.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
International House
esl international house accreditation
Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation
CSN
CSN logo accreditation

Studenternas nationaliteter

      Storbritannien
      USA
      Nederländerna
      Irland
      Spanien
      Marocko
      Australien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Värdfamiljerna, som är noggrant utvalda av vår partnerskola, bor nära skolan och hos dem får du träna språket i en stimulerade och naturlig omgivning. Upplev livet i Andalusien från insidan och få nya vänner i Sevilla.

Del i lägenhet

Residence - Rinconcillo - CLIC Sevilla Accommodation Gallery 1050 1

Skolan väljer omsorgsfullt ut lägenheter i närheten där du bor tillsammans med lokalinvånare eller internationella studenter. Du bor i eget rum med skrivbord och delar de gemensamma utrymmena, vardagsrum, kök och badrum och tvättmaskin, samt det dagliga livet, med de andra boende.

Studentresidens och privata studios

Residence - Segovias Residence - CLIC Sevilla Accommodation Gallery 1054 4

Information och priser på begäran.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.