ESL Teachers Home England Adult

Lektioner i engelska hemma hos läraren i England med ESL

Lektioner i engelska hemma hos läraren i England med ESL

Lektioner i engelska hemma hos läraren i England med ESL

Privatlektioner är idealiska för att uppnå precisa, personliga mål. De passar speciellt för yrkesverksamma personer som har behov av att inhämta specifika språkkunskaper inom sitt område, liksom för studenter som önskar komma upp på en viss språknivå, exempelvis inför en officiell examen, på ett individualiserat sätt.
Oavsett deltagarens ålder eller yrke, ger en kurs hemma hos läraren alla som så önskar, möjligheten att fördjupa sina kunskaper på ett målinriktat sätt, samt att snabbt och hållbart skaffa sig sina språkkunskaper. Att aktivt kunna kommunicera på det engelska språket, att komma över den personliga språktröskeln, eller att helt enkelt, tillsammans med sin privatlärare finna vägen till förbättringar i sin egen takt… detta program är ett gyllene tillfälle att göra maximala framsteg på ett minimum av tid.

Lärarnas specialisering inom olika områden, där de ofta själva är verksamma, gör möjligheterna till personligt anpassade program stor.
Att leva tillsammans med sin lärare innebär också att varje ögonblick utnyttjas för att uppnå dina målsättningar, inte bara under lektionerna, men även under dagens andra aktiviteter som ni tillbringar tillsammans. Under måltiderna, eller under din fritid, har du ingen chans att tala ditt modersmål eller dra dig undan denna totala språkfördjupning. Samtalen med läraren, eller andra familjemedlemmar och det dagliga livet försiggår uteslutande och på ett naturligt sätt på engelska.

Alternativet att vara två, ”one-to-two”, tillsammans med en vän, eller kollega, ger möjlighet till ett simultant lärande för två deltagare med samma språknivå och målsättning. (se alternativ och tillval)

För total optimering är kurserna helt skräddarsydda, analyserade och förberedda innan din ankomst. De äger rum under hela året, även under jul, nyår och påsk.

Pluspunkter

 
Lektioner i engelska hemma hos läraren i England med ESL
1 / 10

Pluspunkter

  • Total språkfördjupning hemma hos läraren
  • Skräddarsydda privatlektioner utarbetade efter studentens behov och målsättningar
  • Maximala framsteg på ett minimum av tid
  • Autentisk kulturell upplevelse i familjemiljö

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

esl host family juniors 2

Din språkresa Hemma hos läraren är ett unikt program. Du bor i eget rum hemma hos läraren (tvåbäddsrum för studenter som läser ”one-to-two), med helpension och kan ta till vara alla tillfällen som ges för att vara tillsammans med din lärare för att uppleva en förstklassig, total språkfördjupning. Genom att dela det dagliga livet med läraren och dennes familj inhämtar du språket i lugn och ro, på ett kontinuerligt och effektivt sätt. Lärandet blir koncentrerat och lätt och kunskaperna konsolideras naturligt dag efter dag. Eftersom relationen med din lärare och dig är av stor vikt för att kunna garantera en framgångsrik kurs, ber vi dig att fylla i ett frågeformulär innan din avresa, avseende dina intressen och eventuella krav, för att hitta den ideale läraren.På begäran och mot tillägg kan du få privat badrum.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.