ESL Teachers Home England Adult

The programme in the teacher's home with ESL

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

The programme in the teacher's home with ESL

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

The programme in the teacher's home with ESL

Privatlektioner är idealiska för att uppnå precisa, personliga mål. De passar speciellt för yrkesverksamma personer som har behov av att inhämta specifika språkkunskaper inom sitt område, liksom för studenter som önskar komma upp på en viss språknivå, exempelvis inför en officiell examen, på ett individualiserat sätt.
Oavsett deltagarens ålder eller yrke, ger en kurs hemma hos läraren alla som så önskar, möjligheten att fördjupa sina kunskaper på ett målinriktat sätt, samt att snabbt och hållbart skaffa sig sina språkkunskaper. Att aktivt kunna kommunicera på det engelska språket, att komma över den personliga språktröskeln, eller att helt enkelt, tillsammans med sin privatlärare finna vägen till förbättringar i sin egen takt… detta program är ett gyllene tillfälle att göra maximala framsteg på ett minimum av tid.

Lärarnas specialisering inom olika områden, där de ofta själva är verksamma, gör möjligheterna till personligt anpassade program stor.
Att leva tillsammans med sin lärare innebär också att varje ögonblick utnyttjas för att uppnå dina målsättningar, inte bara under lektionerna, men även under dagens andra aktiviteter som ni tillbringar tillsammans. Under måltiderna, eller under din fritid, har du ingen chans att tala ditt modersmål eller dra dig undan denna totala språkfördjupning. Samtalen med läraren, eller andra familjemedlemmar och det dagliga livet försiggår uteslutande och på ett naturligt sätt på engelska.

Alternativet att vara två, ”one-to-two”, tillsammans med en vän, eller kollega, ger möjlighet till ett simultant lärande för två deltagare med samma språknivå och målsättning. (se alternativ och tillval)

För total optimering är kurserna helt skräddarsydda, analyserade och förberedda innan din ankomst. De äger rum under hela året, även under jul, nyår och påsk.

Pluspunkter

 
The programme in the teacher's home with ESL
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Total språkfördjupning hemma hos läraren
  • Skräddarsydda privatlektioner utarbetade efter studentens behov och målsättningar
  • Maximala framsteg på ett minimum av tid
  • Autentisk kulturell upplevelse i familjemiljö

Skolfakta

#
Examina:
#
Minimiålder:
18 år