At the teacher's Egypt

Lektioner i arabiska hemma hos läraren i Egypten med ESL

Lektioner i arabiska hemma hos läraren i Egypten med ESL

Lektioner i arabiska hemma hos läraren i Egypten med ESL

Privatlektioner uppfyller individuella målsättningar, idealiska för yrkeslivet, examensförberedelser och specifika behov. Genomförs i din lärares hem och erbjuder unika inlärningsvillkor, diskussioner och besök på målspråket. Total fördjupning säkerställer konstanta framsteg, utan frestelse att återfalla i ditt modersmål. Med odelad uppmärksamhet hjälper din lärare dig på dina egna villkor, vilket säkrar ett effektivt lärande. Dessutom främjar den avslappnade miljön snabba framsteg i arabiska, anpassade efter din nivå och dina behov. Upplev hastigheten i din språkutveckling genom privatlektionerna hemma hos läraren - den mest effektiva språkinlärningsmetoden! Du kommer att erfara total språkfördjupning, utan en chans att tala på ditt modersmål. Din lärare kommer att finnas där för att hjälpa dig i din egen takt med dina svårigheter, eftersom du kommer att vara den enda studenten (om du inte väljer programmet för två studenter: se alternativ).

Pluspunkter

  • Privatlektioner med en erfaren arabisk handledare
  • Skräddarsydd kurs, utformad specifikt efter dina behov och intressen
  • Deltagande i sociala utflykter och aktiviteter utanför de formella lektionerna
  • Förstärkning av dina praktiska språkkunskaper genom upplevelser i verkliga livet

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

IALC International Association of Language Centres partner agency
esl ialc partner agency accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL host family accommodation Arabic

Njut av en välkomnande och bekväm miljö när du ger dig ut på din arabiska studieresa till din lärares hem. Här har du möjligheten att välja antingen ett enkelrum eller delat rum, vilket garanterar din komfort under hela din vistelse. Avnjut det lokala egyptiska köket när dina värdar förser dig med frukost, lunch och middag. Detta boende erbjuder den perfekta blandningen av komfort och fördjupning, vilket säkerställer att du gör goda framsteg i en optimal atmosfär. Med total fördjupning och en gästvänlig atmosfär kommer dina språkkunskaper att blomstra, samtidigt som du skapar oförglömliga minnen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.