ESL Languages professional diplomas marketing hero

Professionella diplom i marknadsföring

Professionella diplom i marknadsföring

Marknadsföring är ett snabbt växande område som tilltalar många yrkesverksamma - oavsett om du letar efter möjligheter att använda din kreativitet för att göra engagerande bilder och videor, eller för att skapa intuitiva webbplatser med dina IT -färdigheter. Varje företag behöver effektiv marknadsföring för att nå sin kundbas, så ditt professionella examensbevis kan ta dig långt, oavsett vilken bransch du väljer att jobba inom.

Din framgång inom marknadsföring beror på din förmåga att kommunicera och relatera till din globala publik. Det är därför engelska på en hög nivå är en avgörande färdighet för marknadsförare för att få en fördel på arbetsmarknaden. När du studerar för ett marknadsföringscertifikat på något av våra engelska resmål tar du dina språkkunskaper till högsta nivå när du lär dig branschrelaterat ordförråd i klassrummet och fördjupar dig i språket efter lektionerna.

När du vill starta din marknadsföringskarriär kan internationell arbetslivserfarenhet vara ett viktigt tillägg till ditt CV, som skiljer dig från andra kandidater. När du studerar marknadsföring med våra partners i Kanada har du möjlighet att göra en heltidsbetald praktik eller att ta ett halvtidsarbete relaterat till ditt studieområde under ditt program.

Utveckla dina marknadsföringsförmågor och lär dig att skapa en engagerande engelsk kommunikation genom att ta ditt professionella marknadsföringscertifikat utomlands med ESL.

Diploma in Digital Marketing – Social Media Professional (26 - 48 veckor)

Att välja detta program kommer att ge dig en grundläggande kunskap för att bedriva en karriär inom marknadsföring på sociala medier. Du kommer att lära dig hur du skapar en mängd olika strategier på flera olika digitala plattformar som stöds av robusta mätvärden och analyser. Programmet erbjuder en blandning av klassrumsinlärning och praktisk jobbsökning, som kommer att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att utmärka dig i din nya karriär.

Diploma in Digital Marketing: Website Management and Design (48 veckor)

Detta program erbjuder en djupgående förståelse av webbutvecklingens komplexitet. Genom denna kurs kommer du att få kunskaper i att skapa en WordPress -webbplats och kundanpassa den baserat på SEO och publikanalys. Programmet blandar traditionell klassrumsundervisning med praktisk jobbsökning för att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att slå in på din nya karriärväg.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero