ESL lp language studies abroad

SPRÅKRESOR OCH SPRÅKKURSER UTOMLANDS

Vinsten med att lära sig ett språk når långt utanför klassrummet. Med kurser för alla åldrar på resmål över hela jorden, är den enda frågan: vad väntar du på?

 

ESL Kvalité

ESL general course 2
De bästa språkkurserna

Du kan välja mellan fler än 15 olika språk och ett brett utbud av kurstyper. Från långa eller kortare vistelser till skräddarsydda lösningar för proffs och roliga språkläger för unga elever. Oavsett din ålder eller nivå är språkfördjupning utomlands vägen att gå!

ESL residence summer premium Antibes
Många boendealternativ

Att välja det boende som bäst passar din livsstil är mycket viktigt. Vi erbjuder dig olika alternativ, så att du kan välja en mer fördjupande upplevelse i en värdfamilj eller att vara mer oberoende på ett residens eller i en lägenhet. Du kan även själv ordna ditt boende om du föredrar det.

ESL promotions hero
Specialerbjudanden

Utnyttja av våra specialerbjudanden, som varierar beroende på när du bokar, ditt resmål, programmet, antalet studenter och längden på din vistelse. För mer information, vänligen kontakta vårt team av rådgivare redan idag och dra fördel av vår lägstaprisgaranti.

Ladda ner vår gratis broschyr

Välj din broschyr
Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter
* obligatoriskt fält
(Var god och skriv ditt telefonnummer med först ett + följt av landsnumret, utan mellanslag.)

ESL förbinder sig att respektera din personliga integritet. Mer information

Varför välja ESL för din nästa resa?

ESL icon five stars school
ESL icon five stars school
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

ESL icon reduced price
ESL icon reduced price
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

ESL icon people in sheild
ESL icon people in sheild
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

ESL icon thumbs up
ESL icon thumbs up
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

ESL icon house
ESL icon house
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.