Kommentarer – BWS Germanlingua

Francisco Javier Llonin Baroja
Francisco Javier Llonin Baroja
BWS Germanlingua, München
Kurslängd: 2 veckor

Atmosfären på skolan är mycket vänlig och trevlig. Lärarna hjälpte mig väldigt mycket och trots att jag var där endast två veckor har jag kunnat förbättra min nivå i tyska.

Läs allt
Carole Berdat
Carole Berdat
BWS Germanlingua, München
Kurslängd: 3 veckor

Jag spenderade tre veckor i München för att förbättra min tyska och det var en mycket berikande upplevelse. Skolan som jag studerade på (BWS Germanlingua) var utmärkt och lärarna fanns verkligen alltid där för frågor om lektionerna eller aktiviteterna i München. Man får snabbt kontakt med andra människor på skolan. Det bästa med skolan är mångfalden av olika nationaliteter eftersom att vi lär oss mycket om andra kulturer och det är intressant att kunna dela med sig till andra. Jag gillade staden München mycket då den är trevlig och dynamisk. Dessutom är Münchenborna mycket hjälpsamma. Jag rekommenderar Biergarten starkt, feststämning garanteras :o)

Läs allt
Audrey Simko
Audrey Simko
BWS Germanlingua, München
Längd: 16 veckor

Jag gick en 4-månaders språkkurs i München på BWS Germanlingua. Jag tyckte det var kul att få träffa nya människor och att upptäcka en ny stad. Det var en utmaning för mig, inte bara för att jag var tvungen att lära mig ett annat språk utan också för att man får lära sig att klara sig på egen hand. Jag rekommenderar denna upplevelse till alla då den fick mig att utvecklas på alla plan.

Läs allt
Coralba Vazquez
Coralba Vazquez
BWS Germanlingua, nchen
Längd: 8 veckor

Jag har finna minnen från min vistelse i München. Den avspända stämningen på lektionerna fick mig att göra framsteg i tyska. Lärarna som alltid var öppna för förslag tvekade aldrig att ta upp nya saker på lektionerna, så studierna alltid var stimulerande. Dessutom kunde vi, förutom att fråga dem om studierna, be dem om mer praktiska råd och förslag om restauranger, vart man kunde gå ut och roa sig och olika utflykter. Dessutom anordnade skolan olika aktiviteter där jag lärde känna andra studenter med helt annan syn på saker och ting!

Läs allt
Joël Sassi
Joël Sassi
BWS Germanlingua, nchen
Längd: 8 veckor

Jag uppskattade särskilt den vänskapliga stämningen som rådde på skolan. I den omgivningen, och tack vare de kompetenta lärarna, kunde jag med hjälp av de olika övningarna, som debatter eller andra roliga aktiviteter, förbättra min muntliga kompetens utan att känna mig nervös. Jag tyckte även att det var ett verkligt nöje att varje vecka delta i de olika kulturella aktiviteterna som skolan ordnade. De som handlade om utflykter i staden eller i dess omgivningar, eller träffarna en gång i veckan på något typiskt bajerskt kafé där man kunde sitta en stund och ha trevligt med de andra studenterna!

Läs allt