Kommentarer – Mandarin House

Stéphanie Janssen
Stéphanie Janssen
Mandarin House, Bejing
Kurslängd: 4 veckor

Detta var min första gång i Kina, jag var nyfiken till att börja med och sedan blev jag förälskad i språket. Jag ville lära mig ett asiatiskt språk. Även om de första två dagarna var ganska jobbiga på grund av kinesiskan, eftersom jag inte kunde kinesiska särskilt bra. Men det gick bra, personalen och studenterna jag träffade på skolan var verkligen trevliga. Nu är jag jättenöjd med mina studier i Kina. Jag uppskattar personalens vänlighet och kvaliteten på kursen.

Mina minnesvärda upplevelser i Kina är besöket vid den kinesiska muren och de många olika restaurangerna där folk dansade överallt. Det historiska Beijing var också intressant, liksom de vackra parkerna. Min kinesiska favoritmat är beijingrätten sötsurt grillat fläskkött. Mitt råd till studenter som planerar att studera i Kina är att lära sig några kinesiska ord innan de kommer dit. Gör också en lista på de platser du vill se, för tiden går verkligt fort.

Läs allt
Doris Schneider
Doris Schneider
Mandarin House, Beijing , Shanghai
Längd: 8 veckor

Att få åka till Kina har varit en dröm för mig och jag är supernöjd att jag gjorde det i form av en språkresa. För mig är det det bästa sättet att resa. Jag kunde redan lite kinesiska men tack vare lektionerna så har jag verkligen klarat av att prata. Inte bara i klassrummet utan också ute på gatan, i affärerna och när vi har varit ute på kvällarna! Dessutom har jag haft glädjen att kunna utnyttja ESL erbjudande att kombinera Peking (2 månader) med Shanghai (3 månader) ... det var verkligen fantastiskt.

Läs allt