Kommentarer – Genki Japanese and Culture School

Elise
Elise

Jag har tillbringat en månad i Japan, i Fukuoka. Resan gick mycket bra. Jag välkomnades mycket väl på skolan av personalen och av lärarna som är lyhörda och väldigt tålmodiga när man övar på språket.

Vi indelades i grupper om fem elever, vilket är mycket bättre för att lära sig.

Min familj har varit fantastisk och jag har fortfarande kontakt med dem. De fick mig att upptäcka det verkliga japanska köket.

Det finns många platser att besöka, man har inte tråkigt en sekund. Japanerna är verkligt mycket varma personer och beredda att stå till tjänst. Tre gånger befann jag mig i en situation där jag inte kunde hitta en adress och varje gång har de följt mig ända fram.

Det var en enormt berikande resa och jag skulle väldigt gärna åka tillbaka till Japan.

Tack så mycket ESL och Sophie för att ha gjort denna språkresa så lyckad.

Läs allt
Daria Seccia
Daria Seccia

Jag älskade min språkresevistelse och jag är glad att jag att jag fick uppleva den här spännande, nya erfarenheten. Jag lärde att känna min värdfamilj, skolpersonal och andra elever väl. De var alla mycket vänliga. Tyvärr har jag inte någon bild på skolan men här är en bild på mig själv i Marina Town som ligger nära min värdfamiljs hus. Om du vill se fler bilder hittar du dem på Facebook. Jag skulle snart vilja åka på en annan resa som denna.

Läs allt