Kommentarer – EC

Marco Odone
Marco Odone
EC, Miami
Längd: 7 veckor

Hej, jag heter Marco Odone och jag har åkt med ESL på en språkresa under sju veckor till Miami i Florida. Målet med resan var att förbättra min nivå i engelska och samtidigt passa på att besöka och uppleva alla aktiviteter som Miami kan erbjuda. Jag bodde hos en värdfamilj i Miami Beach och skolan låg en kvart bort till fots. Familjen var verkligt sympatisk, liksom skolan. Lektionerna var anpassade till var och en och var sjätte vecka kunde man kolla hur mycket man lärt sig. Det var en jättefin atmosfär och de olika aktiviteterna som skolan erbjöd var intressanta och varierade. Sammanfattningsvis hade jag verkligen mycket roligt under de sju veckorna i Miami, för det är en stad där det rör sig mycket och där det alltid är vackert väder.

Läs allt
Giangiuseppe Torsiello
Giangiuseppe Torsiello
EC, Miami
Kurslängd: 24 veckor

Jag var 6 månader i Miami och jag har bara goda erfarenheter. Miami är en vacker stad uppdelad i lugna kvarter, konstkvarter och nöjeskvarter fulla med restauranger, affärer och nattklubbar. Jag skall inte beskriva staden, för jag tycker att det är bättre att man upptäcker den själv, men det jag vill säga är att om ni har chansen att åka dit, ta den, för ni kommer aldrig att ångra er. Men var uppmärksamma på att livet är ganska dyrt där, speciellt på kvällarna. Se alla reseberättelser

Läs allt
Tina Illig
Tina Illig
EC, Miami
 

Jag valde att göra min språkkurs vid Miami Beach eftersom vädret alltid är bra här. Jag älskar verkligen staden. Speciellt Lincoln Road där skolan, och även stranden och havet, ligger. Jag skulle definitivt vilja komma tillbaka hit igen. Personalen på EC Miami är mycket vänliga och hjälpsamma. På skolan tycker jag bäst om att vi fick böcker som vi får behålla efter kursen. På den första dagen bjöd lärarna de nya studenterna på lunch, det var mycket trevligt! Jag fick många nya vänner på skolan från Tyskland och Ryssland. Jag är säker på att jag kommer fortsätta ha kontakt med dem efter att kursen slutar. En dag åkte jag med några av dem till Key West. Det var definitivt en av de bästa dagarna i hela mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma alla nya erfarenheter jag fått här i Florida. Tack så mycket!

Läs allt