Kommentarer – EC 30+

Cristina Santesteban Gamez
Cristina Santesteban Gamez
EC 30+, London
Kurslängd: 4 veckor

Hej alla!

Mitt namn är Cristina och jag kommer från Spanien. När jag blev av med mitt jobb kände jag att detta är tillfället att förbättra min engelska och EC Covent Garden 30+ uppfyllde alla mina önskemål när jag sökte, så jag beslutade att komma hit en månad.

Du frågar dig säkert om det är värt det? Ja det är det självklart! Här får du möjlighet att lära känna en massa otroliga människor från andra länder och olika kulturer som alla har samma målsättning som du. På skolan arbetar alla hårt för att uppnå sina mål: att lära sig och förbättra sina språkkunskaper på ett enkelt och roligt sätt.

Med de olika lärarna kan du träna dina kunskaper inom grammatik, lära dig nya ord och att uttala dem korrekt och framförallt hjälper de dig att omsätta dessa kunskaper i praktiken på det mest naturliga sättet, genom att prata.
Dessutom anordnar skolan, efter lektionernas slut, utflykter som gör det möjligt för dig att besöka de viktigaste platserna, muséerna och monumenten i denna vackra stad i bästa möjliga sällskap. Under helgerna finns även möjlighet att delta i en rad aktiviteter, som utflykter, musikaler och besök på teatern. Allt du kan tänka dig, och lite därtill.
Slutligen, om du känner dig frestad att få en upplevelse som min, rekommenderar jag dig att inte tveka utan ta kontakt med ESL. De kommer vara glada att dela med sig av all information du kan tänkas behöva.  

Läs allt
Agnès Vieira
Agnès Vieira

Jag valde att studera i Storbritannien eftersom det för mig är viktigt att studera i ett land med både rik historia och kultur. Jag ville förbättra mina kunskaper i engelska och få en brittisk accent. Jag valde helt klart rätt när jag anmälde mig till programmet 30 Plus. Lärarna var mycket väl förberedda, och dessutom väldigt trevliga och hjälpsamma. Lektionerna var mycket intressanta med en perfekt balans mellan grammatik och kulturella teman. Jag valde också att ta ett par privatlektioner som helt utformades efter mina önskemål och behov, till exempel fick jag hjälp att lära mig skriva formella brev och exempel på CV.

Sedan är ju London utöver detta en helt otrolig plats! Det är omöjligt att bli uttråkad med allt staden har att erbjuda, från muséer till pubar och shopping... Mina favoritplatser att besöka i staden blev Soho, Camden och självklart Covent Garden! Tack för allt! Jag kommer verkligen att sakna er...

Läs allt