Kommentarer – The Language Gallery

Salvador Barranco Cárceles
Salvador Barranco Cárceles
The Language Gallery, Birmingham
Kurslängd: 8 veckor

Totalt sett har det varit mycket intressant och givande, jag har njutit mycket av upplevelsen. Om staden kan jag säga att det inte är den vackraste, eller renaste, jag sett. Emellertid erbjuder den många aktiviteter och kulturella sevärdheter och den är kosmopolitisk. Du kommer inte att ha tråkigt.

Skolan var toppen, från lärarna till studenterna helt fantastiska, coolt. Jag gillade sättet att undervisa och dynamiken under lektionerna. Jag har verkligen lärt mig mycket och förbättrat mina färdigheter; skolan kan rekommenderas. Det enda felet är att inte datorer och internet fungerade ordentligt, vilket många gånger gjorde lektionerna sega. Definitivt fantastiskt.

Läs allt
María del Pilar López Oliete
María del Pilar López Oliete
The Language Gallery, Birmingham
Kurslängd: 8 veckor

Min erfarenhet av TLG har uppriktigt sagt varit en av de bästa beslut som jag tagit på mycket länge. För mig har det varit verkligt berikande, jag har varit omgiven av kompisar och vänner (nästan som en familj nu) från olika kulturer. Jag har lärt mig mycket och lyckats att delvis komma över de hinder jag kände när jag skulle prata engelska. Jag är mycket tacksam mot mina lärare, alla mycket tålmodiga, roliga och snälla och speciellt mot Malika som alltid hjälpte oss med allt, både i och utanför skolan.

Läs allt