Kommentarer – BROWNS English Language School

Alizée Cybulski
Alizée Cybulski

Jag reste i början av november till Australien för att ta en sju veckors kurs till att börja med, men när jag såg mina framsteg vecka efter vecka beslöt jag mig för att fortsätta ytterligare fem veckor, alltså totalt tre månader. Det blev en otroligt rik upplevelse, både för min nivå i engelska och på grund av alla olika personer jag lärde känna från Colombia, Brasilien, Spanien, Sydkorea, Japan, Kina, etc. Skolan ligger mitt i centrum av Brisbane, med en vacker utsikt över King Georg Square. Jag hade utmärkta lärare under alla veckorna, atmosfären i klassen var härlig och man lär sig verkligen att älska engelskan. Jag hade turen att vara den enda fransyskan i min klass och jag fick alltså lov att tala engelska hela tiden. En av de bästa skolorna i Brisbane för att förbättra din engelska och samtidigt njuta av vackert väder hela tiden.

Läs allt
Luca Solaro
Luca Solaro
BrownsBrisbane
Kurslängd: 24 veckor

Jag valde Brisbane för att det är en stor och modern stad och vädret är underbart här. Staden erbjuder en mängd olika aktiviteter som jag tycker väldigt mycket om. Skolan i sig är mycket modern och har en bra infrastruktur.

Läs allt
Debora Rappazzo
Debora Rappazzo
Browns English Language School, Brisbane
Kurslängd: 8 veckor

 

Jag uppskattade verkligen min vistelse på Browns i Brisbane. Alla lärarna är vänliga och hjälper oss verkligen att förbättra engelskan. Skolan är verkligt trevlig och det finns mycket att göra i staden! Jag gillade också min vistelse hos värdfamiljen, den var underbar och fick mig att känna mig som hemma redan från första dagen.

Läs allt