Språkresor till Florens

Med ojämförlig kultur och otrolig kulinarisk tradition, är Florens den perfekta scenen för en unik språkkurs i sällskap med dess välkomnande lokalbor, som hjälper dig när du övar din italienska varje dag. Fördjupa dig i denna ikoniska stad och studera italienska i Florens, ströva runt i historiska fotspår och förlora dig i dess charm. ESL hjälper dig att hitta din idealiska kurs i italienska i Florens på en språkresa du aldrig kommer att glömma!
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Florens

 • Lägg till i favoriter

  Bara ett stenkast från Florens historiska centrum, ligger denna italienska språkskola på en lugn gata...

  Från 2708 SEK
  260 EUR för 1 vecka

Fördelar med en språkresa till Florens:

 
 • Du utvecklar snabbt dina färdigheter genom den totala språkfördjupningen.
 • Du träffar nya människor, både lokala och internationella, utforskar staden i din egen takt och praktiserar språket med studenter som har rest för att göra en kurs i italienska i Florens med dig.
 • Du skapar nya möjligheter för dig själv genom att prova på nya saker och utveckla mjuka färdigheter när du bekantar dig med ett nytt land och en ny livsstil.
 • Slutligen och viktigast av allt, du belönas med en oförglömlig erfarenhet.
 

Vilken typ av kurser i italienska i Florens kan jag göra?

 

Våra partnerskolor stödjer dig med dynamiska undervisningsmetoder och en vänlig, välkomnande miljö så att du ska kunna göra snabba framsteg i italienska och lära dig nya saker varje dag. Låt oss bara veta vilken typ av kurs som intresserar dig så hittar vi den perfekta skolan som passar för dina behov och den kurs som hjälper dig att uppnå dina mål. Läs italienska i Florens på en standardkurs, intensivkurs eller en kombinerad kurs. Eller varför inte pröva privatlektioner? Om du verkligen vill uppleva Florens och dess kultur i ett nytt ljus, har våra skolor exklusiva tilläggskurser som hjälper dig att öva din italienska i praktiken genom spännande aktiviteter som matlagning!


 

Varför välja ESL för din språkresa till Florens?

 

Vi vill att du ska få känna samma passion som vi har för språk och vi har hjälpt studenter att organisera sin perfekta språkresa utomlands sedan 1996. Vi vill säkra att du når din fulla potential och dina mål på din kurs i italienska i Florens. Därför arbetar vi nära våra partnerskolor för att se till att dina förväntningar på kursen infrias. Eftersom vi vet att organisera en språkresa utomlands inte alltid är så lätt, ger vi stöd före, under och efter din kurs med gratis, personaliserad rådgivning hela vägen. Det enda du behöver göra är att njuta av upplevelsen!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.