Språkresor till Philadelphia

Visste du att Philadelphia var mötesplatsen för The Founding Fathers of the United States? Var kunde vara bättre att studera engelska än i staden där USA som vi känner det föddes! Philadelphia, en nyckelspelare i USA:s historia, är idag ett akademiskt centrum med över 80 högskolor och universitet – så det är det idealiska stället att förfina dina språkliga färdigheter!  Upptäck en av USA:s kulturellt viktigaste städer på nära håll när du studerar engelska i Philadelphia!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Philadelphia

Varför läsa engelska i Philadelphia?

 

”Philly” är en av de mest ikoniska städerna i USA, som den första världsarvsstaden i hela landet. Här finns en pulserande blandning av kulturer och bakgrunder, med en blandning av konst, mat och kolonial historia, som drar till sig tusentals studenter varje år. Du omges av utbildningsmässig excellens och praktiserar din engelska med ortsborna och med andra internationella studenter medan du utforskar staden på din språkresa till Philadelphia. Med så mycket att se och göra hinner du aldrig få långtråkigt!


 

Vilken typ av kurser i engelska i Philadelphia kan jag göra?

 

Det beror på dina mål och hur lång tid du vill spendera med att studera! Våra partnerskolor erbjuder ett brett kursutbud med allt från standardkurser till intensivkurser med möjlighet att ta en examen i engelska om det är det du siktar på, också! Oavsett på vilket sätt du väljer att studera engelska i Philadelphia kommer du att vara i goda händer eftersom vi handplockar våra partnerskolor och träffar dem personligen för att säkra att de möter ESL:s högt ställda kvalitetskrav. Du får också tillfälle att delta i aktivitetsprogram med skolan och verkligen lära känna staden tillsammans med dina kurskamrater.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Philadelphia?

 

Vi är ett företag med över 20 års erfarenhet av att organisera den ideala språkresan för våra studenter, med fler än 250 resmål över hela världen att välja bland. Vår insiderkunskap gör att vi kan hjälpa dig att utforma din perfekta språkkurs och ge dig stöd hela vägen. Som en del av vår exklusiva service, erbjuder vi personaliserad rådgivning av din egen språkreserådgivare … gratis! Lev den amerikanska drömmen och upptäck Philadelphia med ESL på din perfekta engelska språkresa i år!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.