Språkresor till Glasgow

Vill du läsa engelska, men göra det borta från turistställena? En kurs i engelska i Glasgow är ett perfekt tillfälle att upptäcka en av Storbritanniens vänligaste städer, komma i kontakt med skotsk kultur och lära känna en stad full av unik karaktär! Plugga engelska i Glasgow och du kan fördjupa dig i ett centrum för konst, kultur, komedi och utbildning, med Skottlands lochs and Lowlands inom räckhåll.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Glasgow

Varför studera engelska i Glasgow?

 

Glasgow är berömt för sin öppna, välkomnande atmosfär. Utnämnd till en av de vänligaste städerna i Storbritannien, kommer du att känna dig som hemma här när du promenerar på gatorna, upptäcker det oslagbara nattlivet och lär känna de charmiga lokalinvånarna. På din kurs i engelska i Glasgow utvecklar du dina språkliga färdigheter i total fördjupning och gör din erfarenhet av utlandsstudier unik i det att du lär dig mer om Skottland med sin keltiska kultur och traditioner.


 

Fördelarna med att plugga engelska i Glasgow.

 
 • Studera på ett populärt universitet, som lockar studenter från runt om i världen och från andra delat av Storbritannien.
 • Lev mitt i en av Storbritanniens mest spännande och dynamiska städer och upptäck dess unika identitet.
 • Utveckla dina språkliga färdigheter i total fördjupning när du talar engelska varenda dag och praktiserar med både lokalbor och internationella studenter.
 • Utforska Skottlands unika kultur och otroliga landskap, från de moderna städerna till de blåsiga Highlands.
 

Varför välja ESL för en språkresa till Glasgow?

 

Vår passion är språk och vart de kan ta oss i världen och vi har hjälpt studenter att ordna sin ideala språkresa utomlands sedan 1996. På ESL vill vi erbjuda dig en upplevelse du aldrig glömmer och hjälpa dig att nå din fulla potential. Vi lyssnar och guidar dig hela vägen då du planerar din kurs i engelska i Glasgow, från skolan du kommer att studera i, till var du ska bo under din kurs – med råd om allt däremellan! Upptäck en värld av språk med ESL i Glasgow!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.