Volontärarbetsprogram i Sydafrika

Att ta dig tid för ett volontärarbete i Sydafrika kan vara det bästa beslut du någonsin tagit. Du kommer inte bara att leva i ett pulserande land där du kan praktisera din engelska dagligen, men du kommer också att ge någonting tillbaka till det samhälle som tar emot dig.

I storstaden Kapstaden tar du linbanan upp till Table Mountain för andlöst vackra vyer, besöker de fantastiska stränderna vid Atlanten och lyssnar till marimbaband eller levande afrikansk popmusik på de färgstarka kaféerna. För ditt volontärjobb i Sydafrika kan du välja mellan att arbeta med barn som lider av kroniska sjukdomar, träna skolbarn i fotboll dagligen eller trädgårdsarbete på en klinik för aidssjuka patienter, bland andra alternativ, allt ´med total fördjupning i engelska.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.