Volontärarbetsprogram i Ecuador

Inkilat på Sydamerikas nordvästra kust, har Ecuador så mycket biologisk mångfald som man kan ha. Under ett volontärarbete i Ecuador, öppnas dörren för dig till Anderna, Amazonas, Stilla havskusten och till Galapagosöarna.

Detta välkomnande och öppna land är ett populärt resmål för att lära sig spanska utomlands. Genom att kombinera en kurs i spanska med ett volontärjobb i Ecuador, tar du ditt volontärprogram till nästa högre nivå. Du kan arbeta med att undervisa infödda barn i engelska, med aktiviteter efter skolan, med att besöka äldre på ett ålderdomshem, hjälpa till på ett djurreservat eller arbeta på en hälsoklinik. Utnyttja din tid utomlands till att besöka Ecuadors många olika regioner och att upptäcka något av denna planets mest orörda natur.
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.