Heidelberg

I Heidelberg finns ett rikt kulturliv, staden är ett viktigt vetenskapligt och ekonomiskt säte, här finns fest och romantik efter önskemål och därför lämpar sig denna trivsamma miljö mycket bra för din språkutbildning i Tyskland.

Se vårt urval av skolor för Tyska - Heidelberg

 • Lägg till i favoriter

  En prestigefylld skola i en stad med charm utan dess like. Skolan OISE är en trevlig skola mitt i...

  Från 20342 SEK
  1970 EUR för 1 vecka
Heidelberg ligger i Neckardalen, nordväst om Bade-Wurtemberg och anses vara en av Europas vackraste städer. Slottet som varit residens för furstar under fem sekel lockar till sig besökare från hela världen och de största namnen inom Sturm und Drang - Clemens och Bettina Brentano, Achim von Arnim, Goerres har besjungit behagen i denna romantikens stad. Det skulle vara fel att tro att Heidelberg enbart är känt för det imponerande renässansslottet eller de kända dikter som hittat sin inspiration här; Heidelberg är även en universitetsstad, ett tekniskt och ekonomiskt centrum av högsta vikt, som alltid har vetat hur man ska koppla samman vetenskapen och ekonomin. Den bildar industriområdet Rhen-Neckar med Ludwigshafen och Mannheim; universitetet, som grundades 1386, har rykte om sig att vara ett av världens bästa. Heidelberg är en allvarlig och filosofisk stad å enda sidan och en ung och dynamisk stad där man roar sig och kopplar av å den andra. Universitetskvällar, konserter på slottet eller pittoreska promenader längs Neckars stränder … Haben Sie eine schöne Zeit!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.