Zürich

Om man anser att Zürich är Schweiz huvudstad, är det framför all på grund av passionen för kultur; det finns fler än 30 museer och 100 gallerier för konstälskare. En festernas drottning som aldrig sover ... Ett stort äventyr där du lär dig tyska samtidigt som du roar dig ... låt dig hänföras!
Om Bern är den administrativa huvudstaden i Schweiz, så tillhör Zürich det fåtal städer i världen som är klassade enligt GaWC. Den största staden i Schweiz är en internationell knutpunkt för ekonomi, finans, vetenskap, konst och mycket, mycket mer. Den har så mycket att erbjuda; kulturella attraktioner, olika utflykter och nöjen som ligger i tiden ... staden upphör aldrig att förvåna. Inte så långt från bankerna på Paradeplatz ligger det historiska kvarteret Schipfe, på den västra stranden av Limmat. Ett virrvarr av små stensatta branta gator med typiska hus, små butiker och fridfulla kaféer, kyrkor med solur och fantastiska fönster. Ett uppehåll i parken på en terrass i Lindenhof … vilken lycka! Kvarteret Niederhof har upplevt Lenin, Voltaire, dadaismen och låter sig gärna kallas det tyskspråkiga Montmartre. Kvällen faller, stämningen höjs … på Zürich West! Ett kungarike med dansgolv och gigantiska fester utan slut. Ett pulserande kvarter där hype-barer, hightech-barer och mysiga barer ligger intill varandra, där gamla nedlagda fabriker gjorts om till utställningslokaler för samtidens konst och lokala graffiti-konstnärer och framtidens tendenser. De organiserade kvällsutflykterna till kulisserna som utgörs av detta gamla industriområde, är verkligen unika. Vill du ha lite luft eller mycket luft? Det utmärkta allmänna kommunikationsnätet, som är ett av de bästa i världen, gör det lätt att ta sig till närliggande vinodlingar, pittoreska byar, storslagna alptoppar och vackra städer i andra distrikt. Behöver du svalka av dig? Bege dig då till en av de många poolerna vid sjön eller andra allmänna badplatser på stränderna vid Limmat eller Sihl, men var beredd på att badplatserna på kvällen ofta förvandlas till barer och lounger där det bara är att slå sig ner!
Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Tyska - Zürich

 • Lägg till i favoriter

  En skola för professionella mitt i Zürich. Vår LSI-partnerskola i Zürich ligger perfekt på Kreuzstrasse...

  Från 16528 SEK
  1655 CHF för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.