San Francisco

En modell för etnisk mångfald och tolerans, amerikansk utan överdrift, inte alltför stor, kosmopolitisk och färgrik. San Francisco väntar på dig vid Stilla Havskusten för ett oförglömligt språkprogram i en av Amerikas vackraste städer.
 

Fyrstad på västkusten och Kaliforniens ädelsten, San Francisco är en av USA:s vackraste städer! En unik anda av tolerans placerar San Francisco ofta som en föregångare för minoriteters frigörelse och mänskliga rättigheter. Staden är ett universum i sig, en metropol som kan samla alla, spansktalande från Mission, irländare och ryssar från Richmond District, filippiner från Crocket-Amazon, vietnameser från Tenderloin, japaner, kineser … alla amerikaner håller med: San Francisco lever man verkligen gott. Kaliforniens karismatiska kulturhuvudstad är fylld av skatter och frapperande kontraster. Massor av tillfällen att bilda sig, vila, gå ut och roa sig … och att varje dag upptäcka något nytt, för San Francisco är verkligen ”staden som alla föredrar”.

Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Engelska - San Francisco

 • Lägg till i favoriter

  Gruppen St Giles International är en av de mest betydande organisationer för språkutbildning i...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 9564 SEK
  969 USD för 1 vecka

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.