Boston

Ett både historiskt mytomspunnet och samtida vägskäl, den amerikanska revolutionens spjutspets och en viktig universitetsstad. Här möts lokala seder och traditioner och en sofistikerad internationell miljö på ett sätt som inte lämnar någon oberörd. Det är trevligt att bo i den kosmopolitiska, kultiverade staden Boston, som är ett utmärkt resmål för den som vill lära sig engelska.

Detta program är inte längre disponibelt

Boston som är nordöstra USA:s flaggskepp är också huvudstad i delstaten Massachusetts och New Englands ekonomiska och kulturella centrum. Boston har alltid varit en ung och öppen stad som aldrig velat gömma sig bakom stela konventioner och tillrättalagt tomt prat. Revolution, oberoende, förbud mot slaveri, kvinnors frigörelse ... USA:s historiska huvudstad hör samman med alla stora rörelser. Den upproriska staden Boston, frihetens vagga, är en exemplarisk storstad med mer än en halv miljon invånare som på ett fantastiskt sätt lyckats förena det gamla Europa med den nya kontinenten. Med inte mindre än 400 universitet och handelshögskolor, däribland det berömda Harvard University så är Boston USA:s absolut viktigaste universitetsstad. Ett perfekt resmål alltså för att studera affärsengelska, träffa människor som delar dina intressen och för at knyta nya kontakter. Efter intensivlektionerna i affärsengelska passar du på att njuta av allt som Boston har att erbjuda. Museer som det övriga landet avundas, en kosmopolitisk och sympatisk atmosfär, mycket bra kollektivtrafik, Downtown med välplanerade gång- och cykelbanor ... denna fantastiska stad är mycket trevlig och den kan konsten att ta emot de gäster som vet att uppskatta staden, och som inte fallit för frestelsen att välja ett vanligare resmål. Från Back Bay till Beacon Hill över Newbury Street till North End, det myllrar av oförglömliga kultur- och sportevenemangen ... You'll love it!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.