Devon

En inspirerande region, ett varierat landskap, en särskild engelsk lantlig charm ...

Det finns många goda skäl till att man kallar denna region för den engelska Rivieran! Ett av turisternas och semestrande engelsmäns mest populära grevskap som sträcker sig från sydvästra England, mellan Bristolkanalen i norr och Engelska kanalen i söder. Landskapet som liknar ett färgstarkt vykort har en fantasisk naturlig skönhet. Byarna är pittoreska och herrgårdarna är som tagna ur en Agatha Christieroman. Deckardrottningen lät sig ofta inspireras av den idylliska landsbygden och den dramatiska kusten. Den skiljer sig för övrigt mycket från kusten vid Engelska kanalen; medan stränderna där är formade av det milda klimatet som uppmuntrar till vattensporter på de soliga stränderna är Atlantkusten utsatt för hårda vindar i stort sett året runt.

Se vårt urval av skolor för Engelska - Devon

 • Lägg till i favoriter

  Kvalitetsstudier i en lugn oas I över tjugo år har denna skola varit specialiserad i att utbilda...

  Från 21445 SEK
  1780 GBP för 1 vecka
Detta är en region med många kotraster. Grevskapet utmärks av en imponerande arkitektur som ingår i ett rikt kulturarv, två nationalparker, utsökt mat, och i städerna Exmouth och Exeter finns goda shoppingmöjligheter och ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Enbart staden Exeter är full av överraskningar! Runt den fantastiska gotiska katedralen som lockar besökare från hela världen är gatulivet livligt. Gatorna kantas av affärer och småbutiker där man kan göra verkliga fynd.

Om du bestämmer dig för att bedriva språkstudier i grevskapet Devon så är du helt klart inne på rätt spår. Här kan du ge dig hän åt ditt personliga språkprojekt i en underbar miljö där du hittar en perfekt balans mellan lugn och ro och livligt folkliv.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.