Cheltenham

Cheltenham, ett berömt spa i grevskapet Gloucestershire i sydvästra England ligger bara två timmar från London. Den mest kompletta Regency-staden i Storbritannien ... och en av kungarikets mest eleganta!

Se vårt urval av skolor för Engelska - Cheltenham

 • Lägg till i favoriter

  Mycket pålitligt klassiskt kursutbud i den mest brittiska av engelska städer Utbildningscentrat för...

  Från 5903 SEK
  490 GBP för 1 vecka
Stadens rykte började spridas i slutet av 1700-talet då kung Georg III besökte kapten Henry Skillicornes varma källor. Staden blev därmed den plats i Windsor dit alla skulle åka. Idag fortsätter det gamla ”Celtenhomme” att dra till sig spa-gäster, turister och semesterfirare överallt ifrån. Denna vackra stad med sina 110 000 invånare bjuder besökaren på en elegant miljö som är ”so British”. Här finns tjusiga parker, avenyer kantade med majestätiska träd, färgstarka blomsterrabatter, neo-klassisk arkitektur, hästkapplöpningar och kricketturneringar för finsmakare ... engelsk från topp till tå. Men om du tror att Cheltenham bara är en sovande Törnrosa misstar du dig! Det är inte för intet som man ibland kallar den för ”festivalstaden”. Utbudet av olika idrottsevenemang och kulturella evenemang är verkligen förvånande stort för en stad av den storleken – här anordnas internationella musik- och litteraturfestivaler, kricketmatcher och berömda hästkapplöpningar. Cheltenham är även berömt för exklusiv shopping på The Promenade och i det eleganta Montpellierkvarteret. Cheltenham kan skryta med flera diskotek än Bath och Bristol och stadens ”nightlife” dunkar i takt med de senaste Londontrenderna. Trendiga barer, utmärkta restauranger, jazzklubbar, mysiga pubar, teater och bio ... Här hittar du utan tvekan det uteliv som passar just dig! Cheltenham är också porten till det berömda Cotswold, ett skyddat område med exceptionellt vacker natur. Landsbygden med de böljande kullarna mellan Gloucester, Stratford-upon-Avon, Oxford och Bath hör till Englands vackraste. När du kommer hem igen från Cheltenham talar du bättre engelska och kan använda dina nya språkkunskaper både i yrket och i privatlivet – och framför har du blivit helt betagen av en av de vackraste delarna av England.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.